Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.82

BETANO

Astăzi încep calificările la Wimbledon, al treilea turneu de mare șlem al anului și cel mai important turneu pe iarbă. Pe toată durata turneului voi încerca să vă over cele mai profitabile avancronici și pronosticuri, iar astăzi am ales 3 partide în care favoriții ar trebui să se impună ușor.

Giovanni Mpetshi Perricard este noua senzatie a tenisului din Franța, un jucător de doar 20 ani ce a întrat deja în top 60. El joacă în calificări doar din cauza faptului că tabloul a fost făcut cu ceva timp înainte, întrucât Perricard a jucat absolut senzațional în ultima  perioadă câștigând chiar și un titlu ATP, la Lyon. Comparat de mulți cu John Isner, putem spune deja că sportivul de peste 2 metri este deja unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, reușind un număr enorm de asi. În sezonul de iarbă a jucat 7 meciuri și a reusit 139 de ași, o medie incredibilă de 20 asi / meci. În aceste condiții nu vad cum Ugo Blanchet, un jucător care joacă foarte rar pe iarbă, poate emite pretenții la vreun break. Merg pe un 2-0 scurt.

cota2.ro

David Goffin a ajuns la 33 ani, însă continua să ne surprindă plăcut cu stilul său elegant ce aminteste uneori de Federer. Belgianul s-a simțit mereu bine pe iarbă, iar aici vine după un titlu la Ilkley, acolo unde deși a întâlnit jucători buni, a pierdut un singur set. Sfertfinalist aici inclusiv acum 2 ani, Goffin are o misiune ușoară in primul tur al calificărilor, adversar fiind australianul Polmans. Acesta nu se descurca deloc bine pe iarbă, iar forma sa este modestă, pierzând clar cele 3 meciuri disputate pe iarbă anul acesta, deși adversarii au fost mult sub cel de azi. Merg și aici pe 2-0 pentru favorit.

Dino Prizmic este fostul lider mondial de la juniori și un jucător de care cu siguranță vom auzi în următorul deceniu. El si-a făcut deja întrarea în lumina reflectoarelor la Australian Open, acolo unde venit din calificări a reusit să îi ia un set lui Novak Djokovic. La doar 18 ani, Dino are victorii pe suprafețe rapide cu Lehecka, Machac sau Harris, lucru care spune multe despre potențialul său extraordinar. Astăzi întâlnește un francez care si-a construit întreaga carieră pe zgură, apărând extrem de rar pe alte suprafețe. Desi are 24 ani, Clement Tabur nu a jucat in întreaga sa carieră nici măcar un meci la senior și nu îl vad să pună probleme. Merg pe tânărul croat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Giovanni Mpetshi Perricard vs Ugo Blanchet
Pronostic:
Victorie Mpetshi Perricard 2-0
Cota
1.44
David Goffin vs Marc Polmans
Pronostic:
Victorie Goffin 2-0
Cota
1.38
Dino Prizmic vs Clement Tabur
Pronostic:
Prizmic -2.5 h.a
Cota
1.42
Cota finala: 2.82
Profit: 14.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro