Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Costa Rica

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 2

Brazilia - Costa Rica se joaca in aceasta noapte, de la ora 04:00, pe stadionul SoFi Stadium ( Inglewood ), in cadrul Copa America, fiind primul meci din Grupa D.

cota2.ro

In ultimele două meciuri amicale dinaintea turneului, Brazilia a invins Mexic, scor 3-2 si a terminat la egalitate, scor 1-1, cu SUA. La ultima editie Copa America care a avut loc in Brazilia, brazilienii au ajuns pana in finala, pe care au pierdut-o in fata Argentinei. Brazilia are noua trofee Copa America castigate, ultimul fiind castigat in 2019, dupa o finala cu Peru, scor 3-1.

Din lotul Braziliei pentru acest turneu lipsesc: Neymar , Richarlison si Gabriel Jesus. Din lotul deplasat in SUA fac parte in schimb alte vedete, precum: Vinicius Jr, Rodrygo, Raphina, Pagueta, Alisson , Marquinhos.

Ultimul meci dintre cele doua formatii a avut loc la Cupa Mondiala din 2018 din Rusia, unde Brazilia a reusit sa castige cu 2-0, cu doua goluri marcate in prelungirile meciului. Golurile fiind marcate de Coutinho in minutul 90+1 si Neymar in minutul 90+7.

Inaintea turneului Costa Rica a jucat un meci amical cu Uruguay, terminat la egalitate, scor 0-0, dupa ce au ratat un penalty in minutul 44 prin Calvo. Apoi au jucat doua meciuri in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2026. Au castigat acasa contra celor de la Santa Kitts/Nevis, scor 4-0 si au mai obtinut o victorie in deplasarea din Grenada, scor 0-3.

Celebrul portar Keylor Navas nu face parte din lotul deplasat in SUA. Jucatorii cei mai experimentati din lotul deplasat in SUA sunt Francisco Calvo si Joel Campbell care au peste 100 de selectii fiecare.

Pronosticul meu pentru acest meci este un BetBuilder:

Brazilia castiga & Brazilia marcheaza sub 5.5 goluri & Costa Rica marcheaza sub 1.5 goluri


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brazilia vs Costa Rica
Pronostic:
Brazilia castiga & Brazilia marcheaza sub 5.5 goluri & Costa Rica marcheaza sub 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 1.30
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro