Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.26

BETANO

Dacă ieri am bifat frumos biletul pe primul tur de calificare al băieților, astăzi ne îndreptăm atenția către partea feminină, de unde am selectat un combo, sper eu câștigător. Aveți in cele ce urmează avancronicile meciurilor.

Sachia Vickery este o jucătoare de 29 ani din SUA, momentan pe locul 138 WTA. Întreaga carieră ea a cochetat între locurile 100 - 200, fiind o sportivă bună de nivel Challenger, cu limite însă vizibile atunci când a venit vorba de tenisul cu adevărat important. Anul acesta a avut un progres vizibil în joc și a reusit unele rezultate importante, titlu la Puerto Vallarta ITF, dar și calificări pe tabloul principal la Auckland, Austin, Charleston sau Stuttgart. Desi a învins sportive de top 100 precum Schmiedlova, Minnen, Sasnovich ori Masarova, cel mai tare meci al ei rămâne cel de la Stuttgart, unde a câștigat un set cu locul 2 WTA Coco Gauff, pierzând greu în decisiv. De cealaltă parte, Lina Gjorcheska este o sportivă modesta din Macedonia, aflată in afara top 200. Ea evoluează in exclusivitate în turnee de nivel inferior, ITF și uneori Challenger, iar performanțele ei sunt modeste. Deși are tot 29 ani, ea a evoluat în toată cariera ei un singur meci pe iarbă, acum 7 ani. În aceste condiții ma aștept la o victorie lejera pentru Vickery, în fata acestei adversare extrem de slaba.

cota2.ro

Deși mulți o vedeau chiar in topul circuitului, la 23 ani Olga Danilovic nu reușește încă sa facă pasul către elită, menținându-se în jurul locului 100. Ea este extrem de talentata și are toate atuurile pentru a fi o jucătoare de top, este înaltă, servește bine, are o mobilitate bună în joc și pare destul de puternica din punct de vedere psihic. Aici vine după un traseu foarte bun la Roland Garros, acolo unde a câștigat numai puțin de 6 meciuri, ajungând din calificări pana în optimi și învingând jucătoare foarte bune precum Collins ori Vekic. De cealaltă parte, Lucrezia Stefanini este la rândul ei o sportiva talentată căreia ii place jocul pe iarbă. Pe această suprafață a câștigat 8 din ultimele 11 meciuri disputate, iar anul acesta a invins-o pe Lin Zhu. Acesta mi se pare cel mai echilibrat meci din primul tur al calificărilor și cred ca ambele sportive au avut ghinion la tragerea de sorți, amândouă fiind sportive de tablou principal. Ambele servesc bine și vad un meci lung.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lina Gjorcheska vs Sachia Vickery
Pronostic:
Vickery -2.5 game-uri
Cota
1.37
Olga Danilovic vs Lucrezia Stefanini
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 2.26
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro