Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

UNIBET

Christopher Eubanks il intalneste pe Jakub Mensik in turul intai al turneului de tenis de la Mallorca.

Acesta este primul meci dintre acesti doi jucatori.

cota2.ro

Eubanks a castigat primul titlu din cariera lui chiar aici la Mallorca, anul trecut. Apoi a jucat la Wimbledon si a ajuns in sferturi. In acest an nu a jucat el prea bine, dar cum a inceput sezonul de iarba au aparut si rezultatele: saptamana trecuta a ajuns in sferturi la Halle, invingandu-l pe traseu si pe campionul de anul trecut, Bublik.

A fost momentul perfect pentru ca Eubanks sa isi intre in forma si sa-si ia avant, in special datorita faptului ca urma sa joace aici, la Mallorca, unde are un titlu si puncte de aparat.

Astfel, daca este eliminat prematur din turneu, va cadea mult in clasament, ceea ce i-ar face viata mai grea la urmatoarele turnee.

Mensik este un jucator tanar si talentat, care a castigat 10 meciuri in acest an, ceea ce l-a propulsat pe locul 85.

Cu toate acestea, debutul sau pe iarba nu a fost la fel de reusit. A jucat doua meciuri pana acum si le-a pierdut pe ambele la jucatori mult mai jos clasati decat el.

Pe orice alta suprafata Mensik ar fi avut mari sanse sa castige acest meci, dar asa, pe terenul unde Eubanks a castigat titlul anul trecut, jucatorul american ar trebui sa se impuna. 

Cameron Norrie si Emil Ruusuvuori sunt adversari in primul tur al turneului de tenis de la Eastbourne.

Este cel de-al treilea meci dintre acesti doi jucatori, fiecare castigand cate unul pana acum.

Nici unul din ei nu a jucat prea bine in acest an. Bilantul lui Norrie este de 14-12 si a cazut pana pe locul 44 in clasament.

Cel mai bun rezultat al lui la acest turneu este ajungerea in sferturile de finala la doua editii, in 2018 si 2022.

Ruusuvuori are un bilant de 12-10 si este pe locul 88 in lume. Jucatorul finlandez are un bilant de 11-13 pe iarba in cariera lui.

Dupa un inceput bun de an in care a urcat mai multe locuri, Ruusuvuori s-a accidentat la Doha in februarie si de atunci nu a mai fost acelasi jucator, pierzand noua din 11 meciuri. Singurul sau meci jucat pe iarba in acest an a fost la Challengerul de la Surbiton, unde a pierdut in doua seturi clare cu Shimabukuro, jucator aflat pe locul 246 in lume, pe care Norrie l-a invins o saptamana mai tarziu la Nottingham.

Norrie joaca acasa si este semifinalist la Wimbledon in 2022, deci in aceste conditii si pe aceasta suprafata nu ar trebui sa rateze victoria.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Christopher Eubanks vs Jakub Mensik
Pronostic:
Victorie Christopher Eubanks
Cota
1.53
Cameron Norrie vs Emil Ruusuvuori
Pronostic:
Victorie Cameron Norrie
Cota
1.46
Cota finala: 2.23
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro