Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

Superbet

Ziua de miercuri, a 14-a de la EURO 2024, vine cu 4 meciuri, dar noi, desigur, vom avea ochi doar pentru duelul României cu Slovacia. ”Tricolorii” au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri de prezența în optimi, iar cotele pentru un egal mult așteptat de toată lumea, pentru că și slovacii ar fi calificați, au scăzut simțitor.

În acest moment, unele case de pariuri deja au plasat sub cota 2,00 remiza, iar până la ora jocului sunt șanse mari ca această cotă pentru X să se prăbușească și mai tare.

cota2.ro

Pentru biletul nostru de azi ne vom folosi de meciul României, dar vom fi atenți și la ce se întâmplă în duelul dintre Cehia și Turcia, alt meci vital pentru calificarea în optimi.

  • Dacă va termina grupa pe locul 2, România va juca împotriva Franței în optimile EURO 2024, un adversar de-a dreptul imposibil;
  • Traseul României ar fi ceva mai simplu dacă am reuși să câștigăm grupa! Pentru acest lucru e nevoie să câștigăm cu Slovacia, iar Belgia să n-o bată pe Ucraina.

Din Grupa F, despre care am pomenit mai sus, Portugalia este deja calificată, cu șase puncte după 2 meciuri disputate! Pe locul secund se află Turcia, cu 3 puncte, în timp ce pe 3 se află Cehia, cu 1 punct. Georgia, tot cu 1 punct, închide grupa și, teoretic, are șansele cele mai mici să se califice, pentru că meciul din ultima etapă este împotriva portughezilor.

  • Vincenzo Montella, selecționerul Turciei, a surprins pe toată lumea cu mai multe modificări făcute de la meciul din prima rundă, victoria superbă cu Georgia, la duelul cu Portugalia. Italianul a părut că sacrifică meciul cu Portugalia, oricum greu, pentru a păstra formula de bază în formă pentru decisivul cu Cehia;
  • Cehia a pierdut debutul cu Portugalia, 1-2, în prelungiri, deși a condus cu 1-0, iar mai apoi a bifat doar o remiză cu Georgia, 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Slovacia
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
1.80
Cehia vs Turcia
Pronostic:
X2
Cota
1.50
Cota finala: 2.70
Profit: 17.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro