Ponturi Pariuri Rugby New South Wales vs Queensland

WINBET

Echipele reprezentative de Rugby League ale statelor New South Wales si Queensland se intalnesc in Meciul Anului: State of Origin (Statul de Origine).

State of Origin este o serie de trei meciuri care se disputa anual pentru stabilirea suprematiei la rugby league in Australia.

cota2.ro

Acesta este meciul al doilea si se joaca pe teren neutru, la Melbourne, unde conform vanzarilor de bilete, vor fi peste 90 000 de spectatori.

Primul meci s-a jucat la Sydney si sperantele statului New South Wales (NSW) de a castiga au fost spulberate in minutul 7, cand Joseph Suaalii a primit cartonas rosu si a fost eliminat. Queensland a castigat acel meci cu 38-10.

O eliminare in rugby este catastrofala pentru echipa jucatorului sanctionat. Un cartonas galben inseamna eliminare pentru 10 minute, si daca va uitati in statistici sau pe flashscore, veti vedea ca in cele 10 minute urmatoare unui cartonas galben, echipa adversa inscrie cel putin un eseu.

Aceasta pentru ca pozitiile jucatorilor in rugby sunt critice, sarcinile sunt exacte si pot fi executate numai de catre anumiti jucatori, cum ar fi sustinerea gramezii sau chiar o aparent banala aruncare de la margine. Aruncarea de la margine trebuie executata drept, pe mijloc intre cele doua linii de jucatori. Daca aruncarea este stramba, se pierde mingea, se acorda gramada ordonata echipei adverse.

In plus, la actiunile de atac, echipa adversa are spatiu liber, care este foarte greu de acoperit. Cand jucatorii placheaza pe atacanti, ei sunt culcati la pamant, iar mingea circula rapid pe latimea terenului. Jucatorii care au efectuat placaje nu au timp sa se ridice, nu sunt pe arcuri ca sa sara imediat in sus, echipa nu are timp sa se replieze, sa acopere spatiul lasat liber de jucatorul eliminat.

Din aceste motive, un meci de rugby in care s-a acordat cartonas rosu este ca si incheiat, nu mai este atractiv din cauza dezechilibrului din teren.

La meciurile de Rugby Union din Emisfera Sudica (acesta este Rugby League – alt cod, alte reguli) deja s-a testat ca la cartonasul rosu sa fie eliminare de 20 de minute, dupa care un alt jucator sa intre pe teren, ca sa-l inlocuiasca pe cel eliminat.

In urma Meciului Unu din aceasta serie, au fost multe voci care au ridicat aceasta problema a eliminarii jucatorilor ca fiind prea drastica si are impact decisiv si negativ. In plus, s-a comentat si faptul ca eliminarea ar fi fost decisa cu prea multa usurinta.

Cartonasul rosu in primul meci nu a fost acordat datorita vreunui incident pe teren, bataie, sau altceva. A fost acordat in urma unei decizii care a considerat ca jucatorul respectiv a facut un placaj periculos pentru integritatea adversarului.

Ce se intampla deseori? Un placaj nu este permis sa se efectueze cu contact deasupra umerilor, deoarece loviturile la cap si gat sunt periculoase.

Cand un jucator placheaza, el se orienteaza sa faca impact la corp sau picioare, dar uneori jucatorul cu mingea isi schimba pozitia brusc, dorind ori sa evite placajul, ori sa protejeze mingea ca sa nu-i sara din brate si astfel sa o castige adversarul, si atunci aparatorul nu are intotdeauna timp sa evite impactul la gat sau la cap si in consecinta primeste cartonas galben sau rosu si este eliminat.

Revenind la meciul de azi, antrenorul echipei NSW a facut mai multe schimbari la echipa, unele datorate accidentarilor, altele din motive tactice. Printre jucatorii selectionati este si Mitchell Moses. Acesta este al doilea cel mai bun suteur si al doilea cel mai bun mijlocas din liga, dupa Nathan Cleary (accidentat). In primul meci ambii jucatori au fost accidentati, dar Moses a revenit de atunci la echipa de club si a jucat deja in campionat. Mitchell Moses este jucatorul cheie al NSW pentru deznodamantul partidei.

Jucatorii selectionati in echipa NSW sunt pregatiti pentru acest meci si importanta sa este imensa. NSW trebuie sa recupereze terenul pierdut in primul meci, pierdut in principal datorita interpretarii prea la sange a unei reguli despre care se stie ca are impact masiv asupra jocului. NSW poate castiga acest meci si ar trebui sa-l castige, macar pentru a dovedi ca la Sydney au pierdut datorita faptului ca au jucat cu un jucator mai putin si nu pentru ca au fost ei slabi.

Cota pe victoria statului New South Wales a scazut dramatic de la 2.50 pana pe la 1.75 la unele case.

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
New South Wales vs Queensland
Pronostic:
Victorie New South Wales (incl. prelungiri)
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 5.88
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro