Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

UNIBET

Astăzi avem ultimul tur al calificărilor pentru Wimbledon, în weekend urmând să aibă loc și tragerea la sorti pentru tabloul principal al celui de-al 3-lea turneu de mare șlem și cel mai important pe iarbă. Eu am ales un combo, care în opinia mea are șanse bune de reușită și va invit sa îl plasați.

Anca Todoni este cel mai bun produs din noua generație de jucătoare din România, iar mulți o văd în viitorul apropiat în topul circuitului feminin. Anca este înaltă, servește foarte bine, are o deplasare bună în teren și pare că are toate atuurile necesare pentru marea performanță. Ea a progresat enorm în ultimul an și se apropie pas cu pas de top 100, acolo unde eu personal o vad pana la finalul anului. Vine aici intr-o formă excelentă, are recent titlu la Bari, iar în primul sau meci pe iarbă la profesioniști a trecut fără probleme de Bouzas Maneiro, o sportiva mult mai experimentata. Deși putini ii dădeau șanse, jucătoarea noastră a impresionat pur și simplu în aceste calificări, reușind să o elimine pe Kimberly Birrel, o jucătoare cu o experiență net superioară. Nuna Parizzas Dias este o veterana, zgurista la origine, care venea aici intr-o formă foarte slabă. Ea avea 8 infrangeri consecutive, iar pe iarbă a pierdut ultimele 8 meciuri, ultima victorie fiind acum 3 ani. Este o partidă extrem de importantă pentru Todoni și o vad pe tabloul principal.

cota2.ro

David Goffin a ajuns la 33 ani, însă continua să ne surprindă plăcut cu stilul său elegant ce aminteste uneori de Federer. Belgianul s-a simțit mereu bine pe iarbă, iar aici vine după un titlu la Ilkley, acolo unde deși a întâlnit jucători buni, a pierdut un singur set. Sfertfinalist aici inclusiv acum 2 ani, Goffin se afla la una dintre ultimele sale prezente aici și cu siguranță vrea să ajungă pe tabloul principal. Dacă în primele 2 tururi de calificare, Polmans și Uchiyama au fost adversari slabi, astăzi va avea un meci mai dificil contra italianului Belluci. Mattia a revenit senzațional in meciul cu Ajdukovic de la 0-1, 1-4 salvând apoi 2 mingi de meci. Cred că în acest meci experienta lui Goffin va face diferența, belgianul fiind obișnuit cu meciurile importante. Cele 7 victorii consecutive pe iarbă spun multe despre motivația lui David.

Am pariat acest combo la Unibet, cotele fiind mai mari la acest moment decât la ceilalți bookmakeri din piață  

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Nurria Parizzas Dias vs Anca Todoni
Pronostic:
Victorie Todoni
Cota
1.53
David Goffin vs Mattia Belucci
Pronostic:
Victorie Goffin
Cota
1.40
Cota finala: 2.14
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro