Ponturi Pariuri Fotbal Brisbane Lions vs Melbourne Demons

Superbet

Brisbane Lions intalneste pe Melbourne Demons intr-un meci din etapa a 16-a din Liga de Fotbal Australian.

Brisbane a inceput sa urce spre zona de play-off, avand o singura infrangere in ultimele sapte meciuri, si vine dupa trei victorii la rand. Doua dintre aceste victorii au fost in deplasari grele la echipe contracandidate la un loc de play-off. Nu numai ca Leii au castigat, dar au marcat foarte multe puncte, de fiecare data peste 100, iar in ultimul meci i-au demolat pe Port Adelaide Power (echipa aflata atunci in top 6) in deplasare cu 152-73, in ceea ce a constituit un adevarat avertisment pentru restul echipelor.

cota2.ro

Cu alte cuvinte, Leii sunt pe val. Din etapa a 8-a incoace, de cand au inceput revirimentul, Brisbane este pe primul loc in competitie in ceea ce priveste numarul de puncte marcate, pe cand Demonii sunt printre cei mai slabi din campionat. In ultimele trei meciuri Demonii au marcat 49, 51 si respectiv 70 de puncte, adica mai putin de jumatate din punctele inscrise de Brisbane.

Pe langa acestea, la Lei revine Will Ashcroft in linia de mijloc, un mare impuls la echipa, care oricum are un mijloc foarte puternic. La inceputul campionatului Brisbane a avut de-a face cu mai multe accidentari, care au cauzat un start slab al echipei, dar in ultima vreme au revenit jucatorii respectivi si acest fapt se vede si prin rezultate.

Comparativ cu Leii, sezonul lui Melbourne a ajuns sa fie in cumpana. Demonii au fost extrem de norocosi sa smulga victoria in etapa trecuta in fata lui North Melbourne Kangaroos (70-67), echipa aflata pe ultimul loc cu o singura victorie din 14 meciuri.

Demonii au inscris cu doua suturi marcatoare mai putin decat codasa clasamentului, si in ultimul sfert au primit 5 goluri (30 de puncte) fara sa inscrie deloc.

Faptul ca le lipseste Christian Petracca se simte acut la echipa, avand impact si asupra capacitatii echipei de a inscrie goluri.

Melbourne Demons au probleme cu posesia mingiei, fiind pe locul 15 la acest capitol, pe cand Brisbane este pe locul doi.

Aceste doua echipe s-au intalnit in luna aprilie la Melbourne, meci castigat de Brisbane cu 82-60.

Indiferent din ce unghi privim, Leii par sa fie in avantaj din toate punctele de vedere. Brisbane Lions ar trebui sa continue cu forma foarte buna in care se afla si sa castige acest meci confortabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brisbane Lions vs Melbourne Demons
Pronostic:
Brisbane Lions (-32.5)
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro