Ponturi Pariuri Tenis Jasmine Paolini vs Daria Kasatkina

BETANO

În așteptarea Wimbledon vin cu o recomandare de la Eastbourne, acolo unde in semifinale avem meciul dintre Jasmine Paolini și Daria Kasatkina. Aveți mai jos avancronica meciului și recomandarea de pariere.

Jasmine Paolini este o jucătoare de 28 ani din Italia, momentan pe locul 7 WTA. Apărută de mulți ani în circuit, ea este în cea mai bună formă și vine după cea mai importanta performanță din carieră, finala de la Roland Garros. Paolini este o jucătoare scundă, care preferă zgura, însă anul acesta a reusit performanțe inclusiv pe hard, câștigând turneul Masters de la Dubai. Ea joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. Iarba era pe departe cea mai slabă suprafață a sa, însă aici a profitat de abandonul lui Mertens, iar apoi a trecut de favorita locala Boulter după un meci în care a oferit doar două șanse de break.

cota2.ro

Daria Kasatkina este o jucătoare de 27 ani din Rusia, momentan pe locul 14 WTA. Ea este una dintre cele mai constante sportive din tenisul feminin în ultimii ani, fiind de numai puțin de 9 ani în top 100, perioada în care a câștigat și 6 trofee. Daria este o excelentă atletă, cu o deplasare foarte bună în teren, însă punctul ei nevralgic este serviciul. Fiind firavă, ea nu își creează avantaj prea mare, fiind mai mult o jucătoare de retur. Cu toate astea, pe iarbă se simte bine, este finalista de anul trecut de la Eastbourne, iar anul acesta a bătut deja jucătoare bune precum Kostyuk ori Răducanu.

Se întâlnesc doua sportive foarte bune pe retur, însă deficitare la serviciu. Ele sunt implicate mai mereu în meciuri lungi, cu schimburi prelungite și o mulțime de break-uri. În ultimele 2 meciuri directe între cele doua jucătoare am avut, atenție, 79 mingi de break. Azi se joacă pe iarbă, nu vom avea chiar atât de multe, însă cota pentru minim 4 break-uri în primul set pare excelentă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jasmine Paolini vs Daria Kasatkina
Pronostic:
Peste 3.5 break-uri în primul set
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro