Ponturi Pariuri Fotbal Sydney Swans vs Fremantle Dockers

UNIBET

Sydney Swans intalneste pe Fremantle Dockers pe teren propriu intr-un meci din etapa a 16-a din Liga de Fotbal Australian.

Docherii au absoluta nevoie de o victorie in deplasare in incercarea lor de a prinde un loc in top 4 sau macar top 8 la finalul sezonului regulat, fiind in lupta cu alte 10 echipe pentru 5 locuri de play-off. Acum insa au ramas fara capitanul echipei si cel mai bun fundas al lor, Alex Pearce, ceea ce face ca acest meci sa fie foarte greu pentru ei.

cota2.ro

Lebedele au 10 victorii consecutive si conduc detasat in clasament (12 puncte avans) cu 13 victorii si o singura infrangere, in luna martie in deplasare la Richmond, o echipa din subsolul clasamentului, in ceea ce a fost o mare surpriza.

Aceste doua echipe s-au intalnit in Perth (Fremantle este portul orasului Perth) luna trecuta, cand Sydney i-a limitat pe Fremantle la numai 39 de puncte, intr-un meci dominat in intregime de catre Lebede: 87-39.

Un aspect care afecteaza rezultatele Docherilor este imprecizia in fata buturilor. In acel meci au reusit sa inscrie numai patru goluri, de 15 ori sutand printre buturile laterale pentru cate un singur punct.

Ultimul meci al Docherilor a fost o victorie la 20 de puncte diferenta pe teren propriu in fata lui Gold Coast Suns. Acesta a fost un alt meci in care imprecizia suturilor lui Fremantle a afectat diferenta de puncte la scorul final, care putea fi mai mare (12 goluri si 13 suturi de un punct).

Linia de atac a lui Sydney este foarte eficienta si inscrie multe goluri. In meciurile lor vedem cu regularitate cate 15 – 17 goluri inscrise.

Un alt aspect care contribuie la dominarea adversarilor de catre Sydney Swans este abilitatea lor de a intercepta mingii in jumatatea adversa, fiind cei mai buni la acest capitol.

Deja de acum se vorbeste despre cine ii va fi adversar lui Sydney in Finala Campionatului. Lebedele au o echipa dominanta la toate capitolele si este favorita la castigarea titlului in finala de la Melbourne (acolo se joaca toate finalele de campionat).

Sydney Swans au de departe cel mai bun atac si cea mai buna aparare din liga, inscriind goluri aproape la comanda. In plus, Docherii fiind fara Alex Pearce in aparare, Sydney ar trebui sa castige confortabil acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sydney Swans vs Fremantle Dockers
Pronostic:
Sydney Swans (-24.5)
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro