Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Max Purcell

BETANO

Venim astăzi cu finala turneului ATP de la Eastbourne, ultimul înainte de Wimbledon. Aveți mai jos avancronica meciului Taylor Fritz vs Max Purcell și pronosticul propus.

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 6 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid in semifinale cu Rublev. Aici a jucat foarte bine si nu a pierdut set pana în finala.

cota2.ro

Max Purcell este un jucător australian de 26 ani momentan pe locul 94 ATP. El s-a lansat ca jucător de dublu și este in tenisul cu adevărat important in proba de simplu abia din 2023 trecut, atunci când a intrat pentru prima data in top 100 si a avut rezultate bune pe suprafețele rapide. El joaca in general in turnee de nivel Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale, având și 4 trofee de nivel inferior. Anul acesta a jucat slab și prezenta lui in prima finală ATP din carieră este o reală surpriză. Aici a jucat deja 6 meciuri, venind din calificări, însă a trecut de jucatori buni precum Sonego sau Kecmanovic.

Mi se pare o șansă imensă pentru Taylor Fritz sa își treacă în cont un nou trofeu ATP, el fiind marele favorit al acestei finale. În cele 3 partide disputate cu Seyboth Wild, Shang și Vukic, americanul a trimis 50 de ași și a avut procentaje ireale de 95 %, 93 % și 96 % puncte câștigate cu primul serviciu, pierzând doar 8 puncte pe primul în tot turneul. Purcell mi se pare un jucător modest, care a ajuns aici grație unui parcurs ușor și a dezinteresului arătat de unii jucători pentru acest turneu. Am ales un combo oferit de Betano, iar un singur break este suficient pentru inverzirea pariului, fiind greu de crezut că Taylor își va pierde serviciul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Taylor Fritz vs Max Purcell
Pronostic:
Fritz & sub 23.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro