Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Georgia

Casa Pariurilor

Spania joaca impotriva Georgiei intr-un meci din cadrul optimilor de finala de la Euro 2024.

Spania a lasat o impresie foarte buna in faza grupelor, castigand toate cele trei meciuri de o maniera categorica. Chiar daca doua dintre victorii au fost la limita, cifrele statistice au fost clar de partea spaniolilor, inclusiv numarul de goluri potentiale (xG).

cota2.ro

Ca debutanta la un turneu de o asemenea anvergura, Georgia a reusit sa scrie o poveste frumoasa si a ajuns in fazele superioare ale competitiei.

Spania a jucat cu Georgia de doua ori in preliminariile acestui campionat european, si a dominat in ambele meciuri.

In primul meci, jucat in Georgia, Spania a castigat cu 7-1 si i-a dominat total pe gruzini. Georgia a incercat sa joace intr-o structura defensiva compacta, dar Spania este cea mai buna echipa din lume la pasele pe spatii mici si i-a desfacut pe georgieni cu usurinta.

Spania a avut o posesie de 70% in acele doua meciuri si nu a avut deloc probleme in a-si face jocul.

S-ar putea ca si acum sa vedem acelasi lucru, deoarece asa cum s-a vazut in cele trei meciuri din grupa, cand georgienii au incercat sa atace au fost create 7.9 goluri potentiale la poarta lor, de departe cea mai mare cifra dintre toate echipele participante la acest Euro.

Cehia a reusit 28 de recuperari in terenul Georgiei, iar Portugalia si Turcia cate 18, iar acum joaca cu Spania, care este una dintre cele mai bune echipe in ceea ce priveste presingul.

In meciul castigat de Spania cu 7-1 la Tbilisi, s-a intamplat tocmai acest lucru: Spania a avut 26 de recuperari in terenul Georgiei.

Lamine Yamal si Nico Williams au trecut de fundasii gazdelor de multe ori in acel meci si au creat ocazii de gol.

In ambele meciuri din preliminarii Georgia a jucat pasiv si tot a pierdut clar. Deci chiar daca va juca agresiv asa cum a facut-o in grupe, acest lucru nu va face decat sa ii ofere Spaniei spatii de joc.

Cu toate ca Georgia a ajuns in fazele eliminatorii, ratingul defensiv a scazut datorita mediei mari de goluri potentiale permise (2.62 xG per meci).

In schimb, ratingul ofensiv al Spaniei a crescut datorita unei medii de 1.91 xG per meci impotriva unor aparari bune, precum ale Italiei si Croatiei.

Chiar daca Georgia a invins Portugalia, este greu de repetat o astfel de performanta in fata Spaniei, care nu numai ca nu a primit gol, dar si-a si permis sa faca schimbari la echipa in ultimul meci din grupa.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Spania vs Georgia
Pronostic:
Spania (-1.75)
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 4.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro