Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.36

BETANO

Astăzi începe Wimbledon, al 3-lea turneu de mare șlem al anului și cel mai important disputat pe iarbă. Pe toată perioada competiției voi încerca să vă ofer cele mai bune avancronici și pronosticuri cu scopul de a face profit.Azi încep cu biletul următor, pe care vă invit să îl plasați

Jarry - Shapovalov 

cota2.ro

Pentru început îmi îndrept atenția către meciul dintre chilianul Nicolas Jarry și canadianul Denis Shapovalov. Acesta mi se pare unul dintre cele mai echilibrate meciuri din primul tur, între doi sportivi de valori apropiate și cu un profil asemănător. Ambii sunt înalți, iar pe iarbă își pot pune in valoare principala armă și anume serviciul, fiind extrem de greu de break-uit. Jarry a jucat 8 meciuri în carieră la Wimbledon, iar 7 dintre ele au avut cel puțin 4 seturi, iar pe iarbă are victorii cu Sinner ori Tsitsipas, în timp ce anul trecut a pierdut greu cu viitorul campion Alcaraz. De cealaltă parte, Shapovalov este semifinalistul din 2021 și mereu s-a simțit bine aici și chiar dacă în ultimul timp nu a fost la cel mai înalt nivel, este un jucător foarte greu de bătut pe rapide. Pare meciul tipic de over.

Vukic - Ofner 

Fix același scenariu vad și între Vukic și Ofner, doi foarte buni jucători de serviciu, însă deficitari la retur. Ei s-au întâlnit anul acesta în luna Aprilie când deși meciul s-a jucat pe zgură am avut 2 tie-break-uri intr-un meci de 3 ore. Vukic pare favorit, fiind mai experientat pe iarbă, însă Ofner a servit de-a dreptul impresionant în acest an și are capacitatea de a câștiga multe game-uri ușoare pe propriul serviciu. Ambii sunt în forma, Vukic vine după semifinale la Eastbourne, iar Ofner după finală la Mallorca și vad un meci lung, cu seturi cu prelungiri și puține break-uri.

Danilovic - Todoni 

La cea mai mare performanță din scurta sa carieră, Anca Alexia Todoni o întâlnește în primul tur la Wimbledon pe Olga Danilovic, jucătoare beneficiara a unui lucky looser. Todoni este cel mai bun produs din noua generație de jucătoare din România, iar mulți o văd în viitorul apropiat în topul circuitului feminin. Anca este înaltă, servește foarte bine, are o deplasare bună în teren și pare că are toate atuurile necesare pentru marea performanță. Ea a progresat enorm în ultimul an și se apropie pas cu pas de top 100, acolo unde eu personal o vad pana la finalul anului. Deși a pierdut cu Galfi în calificări, Danilovic a primit o șansă nesperata de a fi pe tabloul principal și cred ca va profita din plin de ea. Jucătoarea din Serbia vine după un Roland Garros foarte bun in care le-a bătut pe Collins sau Vekic și are cam același profil cu jucătoarea noastră. Eu vad un meci extrem de echilibrat între aceste doua sportive care vor conta în tenisul mare în următorul deceniu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nicolas Jarry vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.55
Aleksandar Vukic vs Sebastian Ofner
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.55
Olga Danilovic vs Anca Alexia Todoni
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.40
Cota finala: 3.36
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro