Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.06

BETANO

Pentru ziua 2 de la Wimbledon mi-am îndreptat atenția către 3 pariurile speciale oferite de Betano, pariuri bazate pe performanțele unor jucători pe care ii am în atenție. Vedeți mai jos biletul făcut de mine la o cota excelentă.

Giovanni Mpetshi Perricard este noua senzatie a tenisului din Franța, un jucător de doar 20 ani ce a întrat deja în top 60. El este lucky looser aici, fiind învins în calificări de Janvier însă își merită fără discuții locul, întrucât Perricard a jucat absolut senzațional în ultima  perioadă câștigând chiar și un titlu ATP, la Lyon. Comparat de mulți cu John Isner, putem spune deja că sportivul de peste 2 metri este deja unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, reușind un număr enorm de asi. În sezonul de iarbă, anterior Wimbledon,a jucat 7 meciuri și a reusit 139 de ași, o medie incredibilă de 20 asi / meci, iar aici în cele 3 meciuri disputate a dat 76 asi în 8 seturi. Nici Korda nu stă rău la acest capitol, astfel că linia de 40 asi este perfect accesibila inclusiv in 3 seturi.

cota2.ro

Alycia Parks este fără discuții cea mai all in jucătoare din circuit, o jucătoare la meciurile căreia nu te plictisești. Ea este sportiva cu cel mai ridicat număr de duble greșeli în 2023, însă poate trimite și foarte mulți ași, având statistici ridicate pe ambele paliere. Pe iarbă și hard indoor se descurcă bine, pentru că are posibilitatea de a câștiga multe puncte ușoare, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. După o perioadă neagra de 14 infrangeri consecutive, Alycia s-a metamorfozat pe gazon și are 9 victorii la rând și chiar un titlu la Gaiba. Are recent meciuri cu 12 duble cu Siskova, 10 cu Kalieva, 16 cu Montgomery sau 13 cu Pera. Aici linia e prea jos.

Hubert Hurkacz este cel mai bun jucător la serviciu din circuit în acest moment, este aproape imposibil sa ii faci break, de aceea mulți îl vad chiar printre favoriții la trofeu aici . El vine după finala la Halle, acolo unde nu si-a pierdut serviciul nici măcar o date cu Zverev și Sinner, doi dintre cei mai buni jucători din circuit la retur, trimițând peste 100 asi tot turneul. Radu Albot se apropie de finalul unei cariere frumoase și evident reflexele sale nu mai sunt la cel mai înalt nivel. As putea spune ca surprinde prezenta lui aici, iarbă nefiind printre suprafețele lui favorite. În calificări, Albot a primit 49 asi de la sportivi incomparabili cu Hubi la serviciu, iar aici linia chiar dacă este sus, cred ca poate fi depășită ușor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sebastian Korda vs Giovanni Mpetshi Perricard
Pronostic:
40 + asi
Cota
1.65
Caroline Wozniacki vs Alycia Parks
Pronostic:
Parks 7 + duble
Cota
1.62
Hubert Hurkacz vs Radu Albot
Pronostic:
Hurkacz 21 + asi
Cota
1.52
Cota finala: 4.06
Profit: 24.48
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro