Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.64

GetsBet

Cum faza optimilor de la EURO 2024 s-a încheiat, iar odată cu ea și aventura României la acest turneu final, ne permitem să ne concentrăm și pe ceva mai ușor pentru biletul zilei de miercuri.

E perioada cantonamentelor și a meciurilor amicale pentru multe echipe de club, așa că oferta este una foarte bogată, iar cotele nu sunt deloc de neglijat.

cota2.ro

  • Pentru azi am ales două partide, de fiecare dată suntem cu ochii pe goluri, iar cota finală se apropie de 3,00.

Sepsi pregătește puternic noul sezon, iar trupa din Sfântu Gheorghe are deja două meciuri de pregătire la activ! 1-1 cu Unirea Slobozia și un 4-4 nebun cu Ferencvaros, meci de 120 de minute, după ce Sepsi a condus cu 4-0.

Acum, covăsnenii au amical tare, cu Austria Viena, echipă care și-a început și ea pregătirile pentru noul sezon. Doar 0-0 în primul amical pentru austrieci, dar lucrurile ar trebui să arate mult mai bine din moment ce pregătirea fizică va fi la un nivel mai ridicat.

Jablonec - Osijek este al doilea meci amical pe care ne-am focusat atenția! Jablonec are deja 3 teste în această vară: victorie cu Benatky, 3-0, egal cu Zizkov, 1-1, și înfrângere cu Botoșani, 2-3.

De cealaltă parte, croații de la Osijek abia acum trec și la jocuri amicale, după ce au prestat mai mult exerciții fizice în acest pre-sezon.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Sepsi vs Austria Viena
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Jablonec vs Osijek
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro