Ponturi Pariuri Fotbal Mantra vs Nueve de Octubre

GetsBet

În plină pauză de EURO 2024 și, în același timp, de Copa America 2024, facem o vizită surpriză în liga a 2-a din Ecuador pentru a încerca un pariu pe goluri la o cotă absolut excelentă.

Gazde ne vor fi Manta și Nueve de Octubre, iar meciul are loc la 23:00, pe răcoare, măcar în România, în timp suficient pentru a vă face și voi propria analiză.

cota2.ro

Chiar dacă sunt despărțite de doar 8 puncte, Manta și Nueve de Octubre au obiective diametral opuse în acest sezon:

  • După 17 etape, Manta, echipa gazdă de azi, e pe locul 3, cu 28 de puncte, la 2 puncte distanță de locul secund, care permite promovarea, și la 9 puncte în spatele lui Cuniburo, liderul din Serie B Ecuador;
  • De cealaltă parte, Nueve de Octubre are 20 de puncte, cu 2 mai mult față de locurile retrogradabile;
  • În Liga a 2-a din Ecuador sunt 10 echipe: 2 merg în zona de promovare, 2 retrogradează direct.

19 goluri a înscris Manta până acum, perioadă în care a încasat 15 goluri. De altfel, Manta vine după o nebunie în ultima etapă: victorie cu 4-3 în deplasarea de la San Antonio.

17 goluri a marcat Nueve de Octubre până în prezent, iar la nivel de apărare observăm 19 goluri primite! Așadar, golaveraj pe minus!

  • Ultimul meci direct a avut loc în 2024, în luna martie, iar Manta a câștigat la scor de neprezentare, 3-0, chiar pe terenul lui Nueve de Octubre;
  • Ultimul meci de pe teren propriu din campionat jucat de Manta a avut 3 reușite: succes important, 2-1, chiar în fața liderului Cuniburo.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Mantra vs Nueve de Octubre
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro