Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

UNIBET

După două bilete foarte frumoase bifate, astăzi merg pe un combo simplu în care principalii artizani sunt cei mai buni jucători din lume la acest moment, Jannik Sinner și Carlos Alcaraz. Vedeți în cele ce urmează recomandările mele de pariere.

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem pe toate suprafețele, la US Open pe hard, la Wimbledon, pe iarba, anul trecut și la Roland Garros anul acesta. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 15 titluri ATP și peste 30 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. Aici a început cu doua victorii fără să piardă set, cu Lajal și Vukic, însă nu a fost nici măcar pe aproape de nivelul său maxim. De cealaltă parte, Tiafoe este povestea de succes a unui fiu de îngrijitor ajuns prin muncă în top 10 ATP. Frances este un jucător bun, insa in ultimul an a fost destul de modest, având multe eliminări premature. Aici a fost aproape de eliminare revenind de la 0-2 cu Arnaldi, iar contra lui Alcaraz nu ii dau foarte multe șanse.

cota2.ro

Jannik Sinner este cel mai în formă jucător din tenisul masculin, iar începând cu această lună este noul lider mondial din circuit. La doar 22 ani, Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 14 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Aici vine după o serie incredibilă, iar anul acesta are 36 victorii din 39 partide, a adus Italiei Cupa Davis, are semifinale la Roland Garros și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei + turneele de la Miami, Rotterdam și Halle. Italianul servește foarte bine și are procentaje enorme de puncte câștigate la primul serviciu, în jur de 80 %. De la începutul sezonului de iarbă nu a strălucit, însă rămâne principalul favorit la trofeu. Kecmanovic este un sârb solid, însă nu este un jucător de iarbă. Nu are un serviciu atât de bun încât să își câștige game-urile ușor și are și câteva kilograme în plus care ii îngreunează reacțiile. În general Jannik este pus în dificultate de jucătorii care servesc foarte puternic, iar Kecmanovic nu este printre ei. Merg pe 3-0 și aici.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Carlos Alcaraz vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Victorie Alcaraz 3-0
Cota
1.70
Jannik Sinner vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Victorie Sinner 3-0
Cota
1.55
Cota finala: 2.63
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro