Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Caroline Wozniacki

BETANO

Vin cu un pronostic care mi-a atras atenția de la Wimbledon, acolo unde in ultimul meci al zilei pe tabloul feminin se întâlnesc Elena Rybakina și Caroline Wozniacki. Vedeți în cele ce urmează avancronica și pronosticul propus.

Elena Rybakina este o sportivă de 25 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 4 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, mai ales pe hard si iarba, acolo unde isi poate domina fizic adversarele cu lovituri ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Câștigătoare de Wimbledon, finalistă la Australian Open și campioană in alte turnee importante precum Indian Wells sau Roms, Elena este genul de jucătoare invincibilă intr-o zi bună, având victorii clare cu toate jucătoarele din circuit, inclusiv Swiatek și Sabalenka. În 2024 are numai 3 titluri, la Brisbane, Abu Dhabi și Stuttgart, dar și finale la Miami și Doha. Iarba este suprafața ei favorită, aici a reușit cea mai mare performanță din carieră și fără discuții este printre favoritele la trofeu și acum. Aici a trecut de Ruse și Siegemund.

cota2.ro

Caroline Wozniacki este o jucătoare de 33 ani din Danemarca, momentan pe locul 91 WTA. Acest clasament nu are însă relevanță, întrucât daneza a evoluat extrem de puțin în ultimii ani, făcând chiar pauză totală între 2020 și 2023, fiind foarte puțini cei care se mai așteptau la o revenire a sa în circuit după 2 copii. Wozniacki este una dintre cele mai bune jucătoare din deceniul 2010 - 2020, lider mondial timp de 71 săptămâni, câștigătoare de mare șlem și a numai puțin de 26 trofee, fiind printre cele mai titrate jucătoare active. De ia revenirea de anul trecut nu a jucat rău, a ajuns in optimi la US Open unde a pierdut greu cu viitoare campioana Gauff sau în sferturi la Indian Wells când s-a retras cu Swiatek. Aici a trecut de Parks și Fernandez.

Elena Rybakina este în opinia mea favorită la câștigarea titlului de la Wimbledon, serviciul său fiind arma principala care lipsește celorlalte contracandidate. Chiar dacă nu a jucat foarte bine în primele doua tururi, ea a părut in control și cel mai important a părut bine din punct de vedere fizic. De cealaltă parte Wozniacki este un colos al tenisului feminin, însă ea nu mai este la același nivel fizic de acum 5 ani și nu face fata în meciurile lungi. Chiar și înainte de Wimbledon ea s-a retras la Berlin în meciul cu Navarro. Vad un meci echilibrat în debut, însă cred ca odată cu scurgerea timpului superioritatea Rybakinei va fi vizibila. Am ales un combo interesant oferit de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Caroline Wozniacki
Pronostic:
Victorie Rybakina & peste 19.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro