Ponturi Pariuri Fotbal Mariehamn vs Haka

UNIBET

Pentru ziua de duminică n-avem meciuri de la EURO 2024, acolo unde s-au stabilit semifinalele pentru zilele de marți și miercuri, dar ne bucurăm, totuși, de o ofertă excelentă. De exemplu, suntem cu ochii pe prima ligă din Finlanda, acolo unde avem în meniu o cotă foarte bună.

Mariehamn - Haka este meciul pe care l-am ales, iar pariul nostru va fi orientat către zona de goluri, asta pentru că vorbim de echipe care dau și primesc în această primă parte de sezon.

cota2.ro

  • Haka și Mariehamn sunt vecine de clasament înaintea duelului direct! Oaspeții de azi sunt pe 6, cu 21 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe 7, dar cu deficit important, 5 puncte în minus (n.r. 16 pucnte);
  • De altfel, locul 6 este ultimul care permite accesul în playoff-ul din Veikkausliiga, prima ligă finlandeză.

După 13 meciuri jucate, Mariehamn a înscris 16 goluri și a scos mingea din propria poartă de 18 ori. Așadar, -2 la nivel de golaveraj. De cealaltă parte, Haka are 19 goluri marcate în 13 etape, perioadă în care a încasat 18 goluri.

Chiar dacă avem o cotă foarte mare pentru un meci spectaculos, putem observa că forma recentă a ambelor echipe e una care produce fotbal spectacol:

  • ultimele 3 meciuri ale lui Mariehamn au produs minimum 3 goluri: 1-3, înfrângere cu KuPS, în Cupă, 2-1 succes cu Ekenas și 1-2 înfrângere cu HJK - ambele în campionat;
  • Haka are ultimele 2 meciuri cu același scor: 2-1. O dată a fost vorba de victorie, în Cupă, contra lui KPV, în timp ce în campionat a fost înfrângere în fața lui SJK, 1-2.

La nivel de întâlniri directe, ultimul meci a fost fix acum o lună, în iunie, cu succes 2-0 pentru Haka, pe teren propriu. Ultimul duel cu Mariehamn gazdă a produs 3 goluri, victorie cu 2-1 pentru gazde.

3 dintre ultimele 4 meciuri directe au venit la pachet cu GG-uri, goluri în ambele porți.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Mariehamn vs Haka
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro