Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.34

Superbet

Grigor Dimitrov și Daniil Medvedev se înfruntă în cea mai interesantă optime de finală de la Wimbledon, astăzi, după ora 18:15. Cea mai bună performanță a lui Grigor Dimitrov la Wimbledon datează din 2014. Ajungea atunci în semifinale. Anul acesta, bulgarul a avut prestații contrastante. Se poate lăuda cu sfertul de finală de la Roland Garros. Sezonul pe iarbă nu l-a început bine. A fost eliminat de Korda în turul secund de la Queens. Era să o comită în turul secund și la Wimbledon. A fost condus cu 2-0 la seturi de Juncheng Shang, chinez în vârstă de doar 19 ani. Ajuns la 33 de ani și ocupant al locului 10 mondial, bulgarul a scos-o la capăt. Dar adversarii i-au simțit slăbiciunile. 

Daniil Medvedev nu are eleganța lui Dimitrov în joc, dar rezultatele îi sunt superioare. A fost lider mondial, are în palmares un trofeu de Grand Slam (US Open 2021) și alte 3 finale la Australian Open. Pe iarba de la Wimbledon atingea anul trecut faza semifinalelor. Aflat pe locul 5 mondial, rusul s-a mișcat bine în primele 3 tururi. A cedat două seturi, dar în șaisprezecimi a avut un adversar incomod, pe neamțul Jan-Leonard Struff. A fost o victorie 6-1, 6-3, 4-6, 7-6(3). 

cota2.ro

• Medvedev a servit bine în meciul cu Struff, o frecvență de 72% a primului serviciu. A câștigat 79% dintre punctele jucate cu prima minge

• Medvedev și Dimitrov s-au înfruntat de 10 ori în carieră. Rusul conduce cu 7-3

• singurul meci direct jucat în 2024 a fost câștigat de Medvedev, în optimile de la Indian Wells, scor 6-4, 6-4

• 43 de ași a servit Daniil Medvedev la actuala ediție de la Wimbledon. Dimitrov a expediat 41 de ași

• la Wimbledon 2024, frecvența primului serviciu lui Medvedev este 66%. Dimitrov stă mult mai prost la acest aspect, 59%. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Daniil Medvedev este @1.80 cu oferta SUPER COTA. 

-------------------------------------

Bodo/Glimt și Brann sunt adversare astăzi, de la ora 15:30, în runda cu numărul 13 a primei ligi din Norvegia. Dacă naționala nu s-a calificat la Euro 2024, norvegienii au dat drumul la treabă. Și au derby mare duminica asta. Bodo/Glimt a dominat într-un mod autoritar competiția în ultimii ani, 3 din ultimele 4 campionate câștigate. E un model de succes pentru cluburile din afara ligilor de top. Au același antrenor din 2018, pe maestrul Kjetil Knutsen. Banii primiți de la tot mai lungile participări în cupele europene sunt investiți cu cap în transferuri. E greu ca cineva să mai țină pasul cu ei „acasă”. Bodo/Glimt e prima și în acest sezon. Are 30 de puncte, două peste principala urmăritoare, dar și un meci mai puțin disputat. 

SK Brann a promovat în prima ligă în urmă cu două sezoane, iar stagiunea trecută a surprins pe toată lumea. S-a clasat pe locul 2, imediat sub Bodo/Glimt. Situația e similară și acum. Formația antrenată de Eirik Horneland ocupă poziția secundă, cu 28 de puncte. Brann e cu gândul și la debutul în preliminariile Conference League. N-a avut noroc la tragerea la sorți și va da peste o formație din Olanda, Go Ahead Eagles. Manșa tur e programată pe 25 iulie. 

• ultimele 5 meciuri directe dintre Bodo/Glimt și Brann au fost GG

• Cel mai recent a avut loc pe 26 noiembrie 2023. Brann se impunea cu 4-2

• Bodo/Glimt are cel mai bun atac în actuala ediție de campionat, 27 de goluri marcate în 13 partide

• Bodo/Glimt dă golgeterul campionatului. Albert Gronbaek a marcat 8 goluri

• 17.50 ocazii de gol/meci și-a creat Brann în acest sezon, cea mai ridicată medie din Norvegia

• Bodo/Glimt este cea mai eficientă formație. 14% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri

• 42.55 milioane de euro esta valoarea lotului lui Bodo/Glimt. Cel al lui Brann este cotat la 18.05 milioane.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Bodo/Glimt - Brann este @1.30. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dimitrov vs Medvedev
Pronostic:
2
Cota
1.00
Bodo/Glimt vs Brann
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 1.30
Profit: 2.10
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro