Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.55

BETANO

Ne apropiem de fazele finale și continuam pronosticurile de la Wimbledon cu un combo la care nu vad emoții. Aveți mai jos opțiunile mele însoțite bineînțeles de avancronică.

Emma Raducanu este pentru prima data in ultimii 3 ani în centrul atenției și are o șansă imensă de a performa în fata propriilor fani la Wimbledon. Ajunsa parca prea devreme în lumina reflectoarelor după titlul de la US Open cucerit la 18 ani, Emma a avut o perioada plina de accidentări și controverse, concentrându-se parca mai mult pe viata mondena decât pe tenis. Criticata de mulți, dar susținută în aceeași măsură de englezi, sezonul de iarbă l-a gestionat bine, iar aici pare în momentul de vârf al anului. A trecut aici de Zarazua, Mertens și Sakkari fără sa piardă set fiind extrem de sigura pe forțele sale. De cealaltă parte, Lulu Sun este surpriza turneului de până acum, o jucătoare de 22 ani din Noua Zeelanda venita din calificări. Sun este abia pe locul 123 WTA și apare extrem de rar la turneele importante, fiind o jucătoare de nivel ITF și Challenger. Aici a câștigat deja 6 meciuri, cel mai important contra finalistei de la Australian Open, Zheng. Cred totuși ca Emma nu poate rata o asemenea șansă de a avansa în turneu și de a arăta că US Open 2021 nu a fost o întâmplare.

cota2.ro

Cel mai echilibrat meci al zilei este fără discuții cel dintre Grigor Dimitrov și Daniil Medvedev, doi jucători de top ce se vor înfrunta în ultimul meci al zilei pe centralul londonez. Grigor Dimitrov a renăscut în ultimul an și desi mulți îl vedeau aproape de retragere el a reintrat în top 10, a câștigat un turneu Masters și a bătut toți jucătorii de top din circuit. "Baby Fed" asa cum era alintat în tinerețe nu a performat niciodată la posibilitățile sale reale, fiind un nebun frumos al circuitului cu fluctuații mari în joc chiar și pe parcursul unei partide. Aici a fost foarte aproape de eliminare în turul secund când a revenit de la 0-2 la seturi contra chinezului Shang, însă in meciurile cu Lajovic și Monfils a fost solid. Daniil Medvedev este un jucător rus de 28 ani, unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani. Câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 20 titluri ATP, el este un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Iarba nu este tocmai suprafața lui favorită, însă fără discuții este de luat in calcul pentru fazele finale. Aici a trecut de Kovacevic, Muller și Struff. Acesta pare meciul tipic de over, între doi jucători puternici care își pierd greu serviciul. Valorile sunt apropiate și nu vad cum vreunul dintre ei ar putea domina autoritar jocul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lulu Sun vs Emma Raducanu
Pronostic:
Victorie Răducanu 2-0
Cota
1.55
Grigor Dimitrov vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 39.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro