Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Musetti vs Giovanni Mpetshi Perricard

BETANO

Astăzi voi merge pe performanța individuală a unui jucător mai puțin cunoscut publicului larg și anume francezul Giovanni Mpetshi Perricard. Vedeți mai jos pariul meu special oferit de Betano.

La doar 21 ani, Giovanni Mpetshi Perricard este numele momentului în tenisul masculin, un jucător apărut de nicăieri în ultimele 3 luni. Dacă la începutul anului era în afara top 200 și juca exclusiv la nivel Challenger și ITF, acum este la cea mai mare performanță din carieră și se pregătește să intre în top 50. Totul a început în luna Aprilie când Perricard a câștigat 10 meciuri consecutive în Mexic cucerind trofeele Challenger de la Morelos și Acapulco, pentru ca mai apoi să bifeze primul titlu ATP din carieră, la Lyon, surclasând jucători mult mai bine cotați precum Sonego, Bublik sau Etcheverry. La 2.03 înălțime, Perricard are toate șansele să devină cel mai mare big server din istorie, fiind asemănat de mulți cu John Isner și Ivo Karlovic. Iarba pare suprafața pe care își poate pune in valoare cel mai bine aceasta armă, primul său serviciu fiind efectiv de nereturnat. Deși avea doar 3 meciuri pe gazon in întreaga carieră, în cele 13 meciuri disputate anul acesta la Stuttgart, Londra și Wimbledon, Perricard a dat atenție, 320 de ași, o medie ireala de 25 asi / meci. În singurele meciuri în sistemul 3/5 a dat 44 asi vs Janvier, 51 de ași vs Korda și câte 27 cu Nishioka și Ruusuvori in meciuri mai scurte.

cota2.ro

Lorenzo Musetti este un italian extrem de talentat, aflat la rândul lui intr-o formă foarte bună. Deși este fragil fizic, Lorenzo se simte bine pe iarbă, suprafață pe care anul acesta a fost bătut doar de Berrettini în semifinale la Stuttgart și de Tommy Paul în finala la Queens.

Cei doi jucători s-au întâlnit în urma cu o luna la Stuttgart, când am avut 2 tie-break-uri câștigate de italian și numai puțin de 21 asi de la Perricard. Cel mai probabil vom avea un meci de aceeași factura și acum și este foarte greu de crezut că meciul se va termina rapid. In aceste condiții linia pentru așii lui Perricard mi se pare cam jos, mai ales dacă ne uitam la meciul cu Janvier când a dat 44 de ași, sau la cel vs Korda când a dat 51 asi. Musetti primește asi, iar în 4-5 seturi lungi linia pare la îndemână.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lorenzo Musetti vs Giovanni Mpetshi Perricard
Pronostic:
Mpetshi Perricard 35 + ași
Cota
2.57
Cota finala: 2.57
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro