Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Casa Pariurilor

Holger Rune și Novak Djokovic se înfruntă astăzi, după ora 19:00, în optimile turneului de la Wimbledon. Holger Rune (21 de ani, 15 ATP) este unul dintre puștii teribili ai tenisului masculin. Cândva văzut pe picior de egalitate cu Carlos Alcaraz, a pierdut puțin startul. Danezul a reluat colaborarea cu Patrick Mouratoglou și speră să repete performanța de anul trecut, când a ajuns până în sferturile de finală la Wimbledon. Rune s-a pregătit pentru turneul de Grand Slam cu două meciuri demonstrative, victorii cu Norrie și Khachanov. Pe iarba londoneză a trecut de Kwon (3-0), Seyboth Wild (3-1) și Halys (3-2).

Novak Djokovic (37 de ani, 2 ATP) n-a venit la capacitate maximă la Wimbledon. Nu este refăcut complet după accidentarea de la Roland Garros, dar simte că este una dintre ultimele șanse în care putea cuceri al 8-lea trofeu la All England Club. L-ar egala astfel pe Roger Federer! Nole a arătat mici slăbiciuni în precedentele două tururi, cu britanicul Fearnley (3-1) și cu Popyrin (3-1). 

cota2.ro

• Rune și Djokovic s-au înfruntat de 5 ori în carieră. Scorul e de 3-2 în favoarea sârbului

Rune a câștigat cel puțin un set în fiecare dintre cele 5 dispute cu Djokovic

• 48 de ași a servit Rune la actuala ediție de Wimbledon. Djokovic are 43

• Rune a câștigat 63% dintre punctele jucate cu al doilea serviciu în turneu. Djokovic stă mai rău, un procentaj de 60%.

Pe Casa Pariurilor, cota pentru Holger Rune câștigă cel puțin un set este @1.41. 

------------------------------

Elena Rybakina și Anna Kalinskaya sunt adversare astăzi, după ora 15:30, în optimile turneului de la Wimbledon. Elena Rybakina (25 de ani, 4 WTA) pare să fi rămas singură cu „poarta goală” la Wimbledon. Campioană în 2022 pe iarba londoneză, jucătoarea din Kazahstan a scăpat de marile rivale. Sabalenka a abandonat din cauza unei accidentări, iar Swiatek și Gauff au pierdut surprinzător. Și Elena a avut un moment de cumpănă, în turul secund, în fața lui Siegemund. Și-a revenit rapid, iar în șaisprezecimi a demolat-o pe Caroline Wozniacki, scor 6-0, 6-1. 

Anna Kalinskaya (25 de ani, 18 WTA) traversează un moment bun al carierei. Atât în teren, finalistă pe iarba de la Berlin, cât și în afara lui, o relație frumoasă cu liderul mondial Sinner. La Wimbledon n-a cedat set până în acest moment, dar nici n-a întâlnit o jucătoare de talia Elenei Rybakina. Adversare au fost Udvardy, Bouzkova și Samsonova.

• Rybakina și Kalinskaya s-au înfruntat de 3 ori în carieră. Jucătoarea din Kazahstan conduce cu 2-1

• Elena Rybakina a câștigat 73% din meciurile jucate în carieră pe iarbă

• Rybakina a expediat 17 ași la actuala ediție de Wimbledon. Kalinskaya are doar 4

• Rybakina a câștigat 80% dintre punctele jucate cu prima minge la Wimbledon 2024. Kalinskaya are un procentaj de 76%

• 36 de lovituri direct câștigătoare a avut Rybakina în meciul cu Wozniacki din turul precedent.

Pe Casa Pariurilor, cota pentru victoria Elenei Rybakina (inclusiv abandonul adversarei) este @1.29. 

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Rune vs Djokovic
Pronostic:
minim un set Rune
Cota
1.41
Rybakina vs Kalinskaya
Pronostic:
1 (inclusiv abandon)
Cota
1.29
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro