Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Tommy Paul

BETANO

Am găsit un pronostic foarte bun in sferturile de finală de la Wimbledon si chiar daca nu este o cotă foarte mare, eu îl voi juca cu încredere ridicată. Vedeți mai jos avancronica și opțiunea mea de pariere.

Carlos Alcaraz este un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem pe toate suprafețele, la US Open pe hard, la Wimbledon, pe iarba, anul trecut și la Roland Garros anul acesta. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 15 titluri ATP și peste 30 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. Aici a început cu doua victorii fără să piardă set, cu Lajal și Vukic, însă nu a fost nici măcar pe aproape de nivelul său maxim. A trecut pe rand de Lajal, Vukic, Tiafoe și Humbert.

cota2.ro

Tommy Paul este un jucător american de 27 ani, clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mulți ani în circuit, el şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 20 jucători ai lumii și sa câștige 3 trofee, la Stockholm, Dallas si săptămâna trecută la Queens. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în ultimii ani pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic, insa a avut si multe momente de inconstanta. Este semifinalist de mare șlem, la Australian Open în 2023, iar aici vine după numai puțin de 9 victorii consecutive, record în cariera sa.

Carlos Alcaraz este campionul en-titre de aici și chiar dacă a jucat modest până acum ma aștept sa își îmbunătățească performanțele odată cu avansarea în turneu. Deși a dominat circuitul în ultimii 2 ani, el a pierdut de 2 ori cu Tommy Paul, de fiecare dată pe hard si de fiecare dată după meciuri extrem de disputate. Problemele lui Carlos aici au fost la serviciu, el oferind adversarilor numai puțin de 30 șanse de break, enorm pentru nivelul său obișnuit. Dacă Lajal a făcut 2 break-uri, Vukic 2 break-uri, Tiafoe 3 break-uri și Humbert 5 break-uri, mi de pare extrem de bun pariul pe Tommy Paul peste 1.5 break-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Tommy Paul
Pronostic:
Tommy Paul peste 1.5 break-uri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.02
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro