Ponturi Pariuri Tenis Alex De Minaur vs Novak Djokovic

UNIBET

Foarte bun pronosticul de ieri pe care l-am bifat din primul set, iar astăzi încerc ceva asemănător pentru meciul din sferturile de finală Wimbledon dintre Alex De Minaur si Novak Djokovic . Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Alex De Minaur este un jucător Australian de 25 ani, aflat pe locul 9 ATP. El este un mare talent, care a reușit să intre în top 20 de acum 4 ani, însă a explodat pe măsură așteptărilor abia în ultima perioadă. El a reușit de-a lungul carierei să câștige 10 titluri ATP, toate pe suprafețe rapide, ultimul chiar pe iarbă la Hertogenbosch. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură. Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Anul acesta a jucat foarte bine, are titlu la Hertogenbosch, titlu la Acapulco, finală la Rotterdam, sferturi la Monte Carlo, sferturi la Roland Garros și victorii cu Djokovic, Zverev, Tsitsipas, Ruud, Rublev, Medvedev ori Dimitrov. În drumul său spre sferturile de finală a trecut de Duckworth, Munar si Fils, pierzând un singur set.

cota2.ro

Novak Djokovic este un jucător sârb de 37 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP. El este in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport, cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război, fiind deja un model social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un 2023 senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Anul acesta a jucat puțin, s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe, Goran Ivanisevic, insă chiar și așa are semifinale la Australian Open și sferturi la Roland Garros, unde a fost nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări. În drumul spre sferturi a trecut de Kopriva, Fearnley, Popyrin și Rune.

Alex De Minaur este intr-o formă extraordinară si pare pentru prima data in cariera sa capabil să obțină o performanță cu adevărat importanta la un trofeu de mare șlem. Deplasarea sa în teren este cea mai rapida din circuit și ajunge practic la aproape toate mingiile, spre disperarea adversarilor. El a căpătat încredere mare după victoriile de anul acesta cu Zverev, Tsitsipas, Medvedev ori chiar Djokovic și aici nu îl vad nici pe departe victima sigură. Venit după accidentare Nole a fost peste așteptări, însă a pierdut set cu Fearnley ori Popyrin, jucători mult sub De Minaur în acest moment. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Alex De Minaur vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 38.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro