Ponturi Pariuri Tenis Donna Vekic vs Jasmine Paolini

UNIBET

Pronosticul meu de azi vine de la cea de-a doua semifinală feminină, acolo unde se întâlnesc două sportive cotate cu șanse mici la a performa la începutul turneului. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului Donna Vekic vs Jasmine Paolini.

Donna Vekic este o jucătoare de 28 ani din Croația, momentan pe locul 37 WTA. Ea este un mare talent, care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri WTA, primul la doar 17 ani în 2014 , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, multi așteptându-se ca ea să devină o figură dominantă în circuit. Nu a fost însă asa, astfel că Vekic a rămas datoare la capitolul performanțe, deși este genul de sportivă de la care te poți aștepta oricând la o surpriză. Sportivă masiva, pune mare preț pe serviciu, având mai mereu mulți ași și procentaje ridicate atunci când ii întra primul minge. Aici a trecut pe rând de Wang, Andreeva, Yastremska, Badosa și Sun.

cota2.ro

Jasmine Paolini este o jucătoare de 28 ani din Italia, momentan pe locul 7 WTA. Apărută de mulți ani în circuit, ea este în cea mai bună formă și vine după cea mai importanta performanță din carieră, finala de la Roland Garros. Paolini este o jucătoare scundă, care preferă zgura, însă anul acesta a reusit performanțe inclusiv pe hard, câștigând turneul Masters de la Dubai. Ea joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. Iarba era pe departe cea mai slabă suprafață a sa, însă aici a impresionat pe absolut toată lumea prin deplasarea sa incredibilă în teren și combativitatea sa extraordinară. În drumul spre semifinale a trecut de Sorribes Tormo, Minnen, Andreescu, Keys si Navarro.

Este un foarte mare "hype" pe Paolini in ultima perioadă, însă aici eu cred ca bookmakerii o supraestimează pe micuța italiancă. Înaintea acestui an, Paolini avea 10 infrangeri în ultimele 12 partide pe iarbă, de departe cea mai slabă suprafață a sa și chiar și aici a avut un noroc imens în meciul contra lui Madison Keys, sportiva americană accidentându-se la 5-2 în decisiv. Vekic este bună pe iarbă, suprafață pe care are un titlu la Nottingham și pe care a câștigat 9 din ultimele 10 meciuri în acest an. Cred că iarba este mai potrivita pentru sportiva din Croația, care își poate domina fizic adversara și își poate câștiga mai ușor game-urile pe serviciu.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Donna Vekic vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Donna Vekic +3.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro