Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs Unirea Slobozia

FAVBET

Noul sezon al SuperLigii începe azi, de la 18:30, cu partida dintre Farul Constanța și Unirea Slobozia! În teorie, dar credem noi că și în practică, ”marinarii” vor avea o misiune extrem de ușoară la debutul în noua stagiune.

Diferența dintre liga secundă și prima ligă am sesizat-o și la Supercupa României, când FCSB a câștigat lejer împotriva Corvinului, una dintre echipele bune din liga secundă. Slobozia va avea o misiune infernală în încercarea de a se salva de la retrogradare.

cota2.ro

  • tocmai din acest motiv, pariul nostru de azi se bazează exclusiv pe superioritatea trupei lui Gică Hagi;
  • chiar dacă n-a făcut transferuri spectaculoase, cu Dican fiind poate principalul jucător adus, Farul este favorită certă pentru duelul de azi de la Ovidiu;
  • cote în jurul valorii de 1,50 primește Farul pentru succes, în timp ce victoria oaspeților e cotată chiar și cu valori de 7,50.

Înainte de startul sezonului, Hagi a programat 6 partide amicale! Au fost 3 victorii pentru Farul (3-0 cu CSA Steaua, 3-2 cu Petrocub, 5-3 cu Zimbru) și 3 înfrângeri (0-1 cu Cherno More, 1-2 cu Petrocub, 1-5 cu Petrocub).

De cealaltă parte, Unirea Slobozia a încercat să ia contact cu nivelul din SuperLigă și Mihalcea a luat două jocuri de verificare cu echipe din primul eșalon: 1-1 cu Dinamo București și 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

  • Ovidiu Perianu, împrumutat de la FCSB, și Ariel Lopez, fost la Oțelul și UTA, sunt jucătorii mai importanți aduși de Slobozia în această vară.

La nivel de meciuri oficiale, trupa lui Gică Hagi trebuie să reintre rapid pe direcția câștigătoare, asta pentru că sezonul trecut a fost încheiat în genunchi! Farul a închis playoff-ul cu 3 înfrângeri și 1 remiză, în 4 etape consecutive fără victorie. La fel ca în sezonul trecut, obiectivul Farului va fi prezența în playoff.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Farul Constanța vs Unirea Slobozia
Pronostic:
1 & Peste 1,5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro