Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Universitatea Craiova

Superbet

HERMANNSTADT - UNIVERSITATEA CRAIOVA

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Stadionul Municipal” din Sibiu, Hermannstadt primeste vizita celor de la Universitatea Craiova, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din Superliga. Partida va fi condusa de Szabolcs Kovacs, un central care, in editia precedenta a acordat, in medie, 5.12 cartonase galbene per meci.

HERMANNSTADT: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia sibiana a incheiat sezonul precedent pe pozitia a 9-a, inregistrand 13 victorii, 15 remize si 11 infrangeri.

cota2.ro

Pe teren propriu, Hermannstadt a evoluat surprinzator de bine, inregistand doar doua infrangeri in cele 20 de partide si punctand de 32 de ori.

Trupa lui Marius Maldarasanu a avut cea mai buna defensiva din editia precedenta de Superliga, incasand 38 de goluri in cele 39 de etape jucate in sezonul regular si Play-Out.

Hermannstadt s-a despartit in aceasta vara de jucatori importanti precum Barbut, Cabuz, Oprut, Iancu, Butean sau Mino Sota. La Sibiu a fost insa multa activitate si la capitolul veniri, acolo unde cele mai sonore nume sunt ale lui Capusa, Chitu, Ivanov, Deaconu, Goncalves, Petrescu si Selimanic.

Tehnicianul ”ros-negrilor” va miza, cel mai probabil, pe acelasi clasic 4-4-2, utilizat si in campionatul trecut, avand de data aceasta doi atacanti foarte diferiti, Paraschiv si Chitu, ambii insa cu cifre foarte bune in ceea ce priveste numarul ocaziilor si suturile cadrate.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Galca a incheiat sezonul precedent pe pozitia a treia, in urma celor de la FCSB si CFR Cluj.

”Oltenii” au avut un sezon regular destul de modest, incheindu-l pe pozitia a patra, la o distanta de 15 puncte fata de prima pozitie. 

Universitatea s-a remarcat, in editia precedenta, la numarul de cartonase galbene primite, capitolul la care a ocupat prima pozitie (106 cartonase galbene).

La cerintele lui Galca au fost adusi Silviu Lung Jr, Sierra, Paradela, Oshima si Mora, in timp ce Soiri, Raul Silva si Mateiu au parasit formatia ”alb-albastra”.

Tehnicianul echipei de pe ”Oblemenco” va miza pe o formula ofensiva astazi, avand multa calitate atat in linia mediana, cat si in cea ofensiva, acolo unde o sa avem un ”trio” format din Ivan, Mitrita si Baiaram.

Istoricul meciurilor directe dintre Hermannstadt si Universitatea Craiova

Cele doua formatii s-au intalnit de 10 ori in ultimii 5 ani, perioada in care nu s-a inregistrat nici macar un rezultat de egalitate. ”Oltenii” conduc cu scorul de 7-3 in ceea ce priveste numarul de victorii, insa la ultimul joc disputat la Sibiu, trupa lui Maldarasanu s-a impus cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Iancu si Oroian. Surprinzator sau nu, in meciurile dintre cele doua formatii nu s-au marcat niciodata mai mult de trei goluri, iar in doar trei din ultimele 13 meciuri s-au inregistrat goluri in ambele porti.

Echipe probabile: Hermannstadt si Universitatea Craiova

Hermannstadt (4-2-3-1): Mutiu - Capusa, Stoica, Gaman, Oroian - Balaure, Murgia, Deaconu, Ianis S. - Chitu, Paraschiv

Universitatea Craiova (4-3-3): Popescu - Vladoiu, Zajkov, Sierra, Bancu - Paradela, Anzor, Oshima - Baiaram, Mitrita, Ivan

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci mi-am indreptat atentia catre fundasul central al Universitatii, Gjoko Zajkov, un macedonean trecut prin Jupiler League, Ligue 1 si Parva Liga. Acesta este un tip destul de masiv, nu foarte inalt, face un marcaj destul de bun si apeleaza la tackling-uri, mai ales in duelurile cu atacanti scunzi, rapizi si foarte tehnici, asa cum e si cazul celor de la Hermannstadt, care ii au in compartimentele ofensive pe Ianis Stoica, Paraschiv, Chitu si Deaconu.

Universitatea Craiova a fost echipa cu a treia cea mai mare medie de tackling-uri in editia precedenta de Superliga, avand o medie de 18.2 deposedari per meci. Ma astept la un meci dificil in aceasta seara si cred ca Hermannstadt poate pune destul de multe probleme, in special pe contraatac, acolo unde, repet, au jucatori de viteza. Ma astept ca cel putin o actiune a acestora sa fie oprita de Zajkov, mai ales in conditiile in care linia defensiva a ”oltenilor” va urca destul de mult pe atacuri pozitionale.

Pontul meu pentru meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova este ”Gjoko Zajkov 1+ deposedari”, la o cota de 2.15, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Gjoko Zajkov 1+ deposedari
Cota
1.00
Cota finala: 2.15
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro