Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Universitatea Cluj

Superbet

FCSB - Universitatea Cluj se joacă azi, de la 22:00, în partida care închide ziua de sâmbătă în SuperLigă. Campioana României debutează în fața propriilor fani, pe Stadionul Steaua, iar ”Șepcile Roșii” au anunțat că vin pregătite să le strice calculele roș-albaștrilor.

FCSB a avut întotdeauna meciuri grele cu U Cluj, iar partida din seara asta nu va face excepție. Pentru că Virtus este un adversar mult prea slab pentru a-ți menaja fotbaliștii, Pintilii și Charalambous vor trimite cel mai bun 11 în teren.

cota2.ro

  • În sezonul trecut, FCSB n-a învins-o niciodată pe U Cluj: 0-0 în deplasare și 2-2 pe Arena Națională;
  • De fapt, FCSB trebuie să deruleze mult în spate pentru a căuta ultimul succes cu U Cluj: în 2019, în Cupa României.

Diferența dintre cele două echipe nu va fi doar una de valoare, cu plus pentru FCSB, dar și de ritm! Roș-albaștrii au deja două partide oficiale: Supercupa cu Corvinul (3-0) și turul cu Virtus (7-1) din preliminariile Ligii Campionilor, turul 1.

De cealaltă parte, U Cluj a jucat doar meciuri amicale, 4 la număr! 2 înfrângeri, cu DVTK și Liberec, ambele 0-2, succes cu Vocklamarkt, 5-0, și remiză cu Ried, 1-1.

  • 12 faulturi a provocat FCSB la ultimul duel cu U Cluj, în deplasare;
  • 13 faulturi a bifat FCSB la ultimul meci de la București contra lui U Cluj, remiză 2-2;
  • 10 faulturi a făcut FCSB chiar și împotriva lui Virtus, un adversar ce a pus în teren jucători amatori.

Agresivitatea celor de la FCSB este dată de modul în care evoluează trupa lui Charalambous! În momentul în care pierd balonul, jucătorii echipei campioane intră în modul de recuperare și încep un pressing agresiv. Chiar dacă nu sunt faulturi dure, chiar dacă nu au jucători agresivi de fel, cei de la FCSB sunt în topul echipelor care faultează cel mai mult în SuperLigă.

Desigur, nu la același nivel ca Oțelul Galați, de exemplu, dar FCSB va rămâne întotdeauna o echipă de unde pariurile speciale pe faulturi se pot înverzi fără emoții prea mari.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Universitatea Cluj
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi FCSB
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro