Ponturi Pariuri Tenis Barbora Krejcikova vs Jasmine Paolini

BETANO

Finală total surprinzătoare la această ediție de Wimbledon, Barbora Krejcikova și Jasmine Paolini urmând a se lupta pentru prestigiosul trofeu. Aveți in cele ce urmează avancronica TipsterTenis.

Barbora Krejcikova este o sportivă de 28 de ani din Cehia, momentan pe locul 32 WTA. Desi a ieșit în ultimul timp din prim plan, aceasta este o mare campioană, fost locul 2 mondial și câștigătoare a numai puțin de 8 titluri de mare șlem, 7 dintre ele la dublu. Fără să îi neg valoarea evidentă, as putea spune că prezența ei aici este o imensă surpriză și nimic nu o recomanda la o asemenea performanță intr-un an în care a jucat doar 9 turnee, iar în 6 dintre ele a pierdut încă din primul tur. Experienta ei enormă și excelentul joc la fileu au ajutat-o însă în momentele critice, iar traseul nu a fost deloc ușor. În drumul spre finală, Barbora a trecut de Kudermetova, Bouzas Maneiro, Collins, Ostapenko, iar ieri a furnizat o imensă surpriză trecând de Rybakina.

cota2.ro

Jasmine Paolini reuseste o performanță pe care nici cei mai optimiști fani nu o puteau anticipa la începutul anului și se califica în a doua finală de mare șlem consecutivă după cea de la Roland Garros. Apărută de mulți ani în circuit, ea este în cea mai bună formă a carierei și vine după un an senzațional în care a reușit în premieră sa între în top 10 și să conteze în tenisul adevărat. Paolini este o jucătoare scundă, care preferă zgura, însă anul acesta a reusit performanțe inclusiv pe hard, câștigând turneul Masters de la Dubai. Ea joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. Iarba era pe departe cea mai slabă suprafață a sa, însă aici a impresionat pe absolut toată lumea prin deplasarea sa incredibilă în teren și combativitatea sa extraordinară. În drumul spre finală a trecut de Sorribes Tormo, Minnen, Andreescu, Keys, Navarro și Vekic.

Am stat mult să mă gândesc ce as putea sa pariez la aceasta finală total neașteptată și totul duce către un meci echilibrat și lung. Atât Krejcikova cât mai ales Paolini nu sunt sportive construite pentru iarbă, cu atât mai mult este meritorie performanța lor. Vad un meci echilibrat, multe schimburi lungi și răsturnări de situație. Să fie spectacol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barbora Krejcikova vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro