Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic

Superbet

Am ajuns și la ziua finalei masculine de la Wimbledon și ce putea fi mai frumos decât reeditarea finalei de anul trecut între Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, un duel între generații. Vedeți in cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Novak Djokovic este un jucător sârb de 37 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP. El este in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport, cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război, fiind deja un model social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un 2023 senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Anul acesta a jucat puțin, s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe, Goran Ivanisevic, insă chiar și așa are semifinale la Australian Open și sferturi la Roland Garros, unde a fost nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări. În drumul spre sferturi a trecut de Kopriva, Fearnley, Popyrin, Rune, De Minaur si Musetti fiind din ce in ce mai bun cu fiecare meci.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este campionul en-titre de aici, un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind alături de Sinner, jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem pe toate suprafețele, la US Open pe hard, la Wimbledon, pe iarba, anul trecut și la Roland Garros anul acesta. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 15 titluri ATP și peste 30 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. Traseul lui spre semifinale nu a fost deloc ușor, pierzând câte un set cu Humbert, Tommy Paul și Medvedev, în timp ce în meciul cu Tiafoe a revenit de la 1-2 la seturi.

După thriler-ul de anul trecut când Alcaraz i-a luat lui Nole șansa de a face marele șlem, mă aștept la un nou duel de mare calitate intre cei doi jucători jucători reprezentativi pentru generația lor. Djokovic a reușit ceva senzațional și deși mulți se îndoiau că va putea chiar participa la acest turneu, el fiind operat acum o lună, demonstrează din nou că este cel mai mare jucător din istorie, atât prin cifre cât și prin atitudine. Carlitos nu a jucat tocmai bine în turneu, însă a căpătat deja caracteristica marilor jucători de a face diferența atunci când trebuie și de a performa și la turație mai scăzută. Îmi este greu să aleg un câștigător, as inclina spre Alcaraz, însă voi merge și aici pe un meci lung, meciurile dintre ei fiind mereu extrem de echilibrate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 39.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro