Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

BETANO

S-a terminat Wimbledon, dar tenisul nu face pauză, iar săptămâna aceasta avem destule turnee pentru un profit consistent, atât pe zgură cât și pe iarbă. Vedeți mai jos biletul pregătit astăzi.

Mergem inițial pe zgura de la Bastad, acolo unde se întâlnesc doi specialiști ai jocului pe această suprafață, Federico Coria și Thiago Monteiro. Acesta mi se pare cel mai echilibrat meci al zilei, pentru că sunt fata în fata doi sportivi cu un joc extrem de asemănător, foarte buni de pe baseline, care pot duce cu succes multe schimburi lungi. Coria este unul dintre cei mai constanti zguristi și joacă aproape in exclusivitate pe această suprafață, iar la Bastad se simte bine fiind finalist în urma cu 3 ani. De cealaltă parte, Monteiro a reapărut în prim plan înainte de Roland Garros, când ii bătea pe Tsitsipas sau Monfils și revenea în top 100. Ei s-au întâlnit de 2 ori în carieră pe zgură, în meciuri lungi, cu tie-break și set decisiv și cred că avem și acum ingredientele unui meci lung.

cota2.ro

La Newport se dispută un turneu pe iarbă, de unde am găsit un alt meci care mi-a atras atenția. Deși este francez, Arthur Rinderknech s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, faptul ca este înalt fiind un factor decisiv in rezultatele sale. El are unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, trimite mulți ași și poate obține multe game-uri ușoare, lucru extrem de important în jocul pe iarbă. Astăzi întâlnește un japonez care evoluează aproape in exclusivitate în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, aflat în afara top 150. Mochizuki este un sportiv in stilul lui Nishioka, exploziv, însă faptul că este scund ii creează un imens dezavantaj pe suprafețele ultrarapide. Tabloul aici este destul de accesibil, iar Arthur poate obține ceva puncte pentru a se apropia de top 50. Merg pe francez.

Mergem și la Turneul WTA de la Budapesta, acolo unde am ales meciul dintre Seidel și Uchijima. Sportiva din Japonia este o zguristă cu rezultate excelente la nivel Challenger având un run senzațional de 19 victorii și o singura infrangere pe zgură din luna aprilie, întrerupt la Roland Garros de Sabalenka. Asiatica este net superioară în schimburile lungi și cred că o va enerva pe Seidel, jucătoare ce preferă hard-ul. Un handicap mic pare ușor de acoperit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Coria vs Thiago Monteiro
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.50
Shintaro Mochizuki vs Arthur Rinderknech
Pronostic:
Victorie Rinderknech
Cota
1.40
Ella Seidel vs Moyuka Uchijima
Pronostic:
Victorie Uchijima
Cota
1.40
Cota finala: 2.94
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro