Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

FC Ballkani și UE Santa Coloma dispută astăzi, de la ora 17:30, manșa decisivă a turului I preliminar din UEFA Champions League. FC Ballkani este formația care domină fotbalul din Kosovo. A câștigat ultimele 3 titluri. Până acum nu a depășit niciodată primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Are o șansă importantă astăzi. Echipa este antrenată de Ilir Daja, un albanez în vârstă de 57 de ani. Lotul este unul tânăr, cu o medie de vârstă de puțin peste 24 de ani. Strategia s-a schimbat ușor în ultimii ani. Nu se mai mizează doar pe fotbalști kosovari. Regăsim și câțiva sud-americani cu potențial, în frunte cu brazilianul Giovanni (extremă stânga, 22 de ani), cotat la 900.000 de euro. 

UE Santa Coloma a câștigat pentru prima dată titlul în Andorra. Este pregătită de un antrenor fără licența Pro, portughezul Ricardo Soares, în vârstă de 35 de ani. În ciuda investițiilor decente din ultimii ani, traduse prin salarii un pic mai mari, Santa Coloma deține un record neplăcut. Începând cu 2011, a jucat 17 meciuri în preliminariile cupelor europene. Le-a pierdut pe toate! Nici măcar o remiză n-a obținut!

cota2.ro

• Ballkani a învins-o cu 2-1 pe Santa Coloma în manșa tur disputată în urmă cu o săptămână

• golaverajul lui Santa Coloma în preliminariile cupelor europene este unul șocant. A marcat 5 goluri și a încasat 48

• ultima deplasare europeană a celor de la Santa Coloma a fost în Islanda, contra lui Breidablik, în turul 1 preliminar al ediției trecute de Conference League. Eșecul a fost usturător, scor 1-4

• Ballkani are un bilanț uluitor în meciurile jucate acasă în preliminariile cupelor europene. A câștigat 7 dintre cele 8 dispute jucate

• Adversarii lui Ballkani în această serie n-au fost de neglijat. Printre ei s-au numărat Ludogorets (2-0) sau Bate Borisov (4-1)

• în ultimele două sezoane, Ballkani a evoluat în grupele Conference League. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Ballkani este @1.28.

----------------------------------

Diane Parry (58 WTA) și Olivia Gadecki (168 WTA) se înfruntă astăzi, după ora 19:00, în șaisprezecimile turneului de la Palermo, pe zgură. Diane Parry este o reprezentantă de seamă a noii generații de jucătoare din Franța. Crescută pe suprafața roșie de pe Coasta de Azur, a avut rezultate decente pe toate suprafețele în 2024. Semifinala făcută pe iarba de la Nottingham e un semn că se adaptează ușor. Eliminată repede de la Wimbledon, a revenit pe zgură. La Bastad a atins faza sferturilor de finală, eliminată la mare luptă de Martina Trevisan. Diane măsoară 1.70. Nu e de mirare că are unul dintre cele mai bune servicii din circuitul feminin. 

Olivia Gadecki, colegă de generație cu Parry, are alte preferințe. Este formată în școala australiană și, evident, preferă hardul. Încă n-a câștigat vreun turneu, n-a fost niciodată în prima sută mondială și a depășit o singură dată turul secund la un turneu de Grand Slam, anul trecut, la Australian Open. Olivia a fost nevoită să joace două tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal de la Palermo. Oboseala s-a acumulat, în condițiile în care temperaturile depășesc 33 de grade Celsius.

• este primul meci direct dintre Diane Parry și Olivia Gadecki 

• 142 de ași a servit Diane Parry în anul 2024. Ocupă locul 14 în ierarhia WTA la acest aspect

• 2,176,300 de dolari a câștigat Diane Parry în carieră. Gadecki a obținut 829,861 dolari

• pentru Gadecki, turneul de la Palermo este primul pe zgură, din 2024, la care ajunge pe tabloul principal

• cea mai mare victorie din cariera lui Diane Parry a venit pe zgură. În 2022, la Roland Garros, o învingea pe Barbora Krejcikova. Cehoaica ocupa locul 2 mondial în acel moment.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Diane Parry este @1.55

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Ballkani vs UE Santa Coloma
Pronostic:
1
Cota
1.28
Di Parry vs Olivia Gradecki
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro