Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.19

BETANO

Multe surprize ieri la absolut toate turneele, iar azi încercăm să găsim combinația câștigătoare cu un combo format din doua partide de la Hamburg si una de la Newport. Vedeți mai jos recomandările mele.

Alexander Zverev este campionul en-titre și marele favorit la a-si pastra titlul de la Hamburg. Sascha traversează o perioadă bună și în ciuda faptului că a pierdut oarecum surprinzător la Wimbledon, pare din ce în ce mai aproape de forma de dinainte de accidentarea gravă suferita la Roland Garros 2022, accidentare ce i-a pus in pericol chiar continuarea carierei. Zverev este unul dintre cei mai buni zguristi ai ultimilor ani, iar anul acesta nu a dezamăgit, câștigând titlul de la Roma și pierzând dramatic finala de la Roland Garros. În primul tur aici a trecut de Jesper De Jong, un jucător în formă, căruia i-a cedat doar 4 game-uri și în fața căruia nu si-a pierdut serviciul. Gaston este un jucător decent, însă limitat, care nu prea poate emite pretenții în fata jucătorilor înalți din cauza fizicului său. Merg pe o victorie ușoară pentru Zverev.

cota2.ro

Cel mai echilibrat meci al zilei mi se pare cel dintre Cobolli și chinezul Zhang. Aflați într-o perioadă foarte bună a carierei, ei si-au consolidat pozițiile în top 50, iar zgura este suprafața lor favorită. Flavio are 5 meciuri consecutive cu set suplimentar și este implicat mai mereu în thrillere, cu multe întoarceri de situație, în timp ce Zhang este la rândul său inconstant. Amândoi servesc bine, trimit asi, iar pronosticul potrivit pentru acest meci pare over. Singurul meci direct pe zgură a avut 3 seturi.

Uriașul Reilly Opelka revine în circuit după mai mult de un an de pauză și o face cu brio, obținând deja 2 victorii la Newport, contra lui Lestienne și a deținătorului titlului, Mannarino. Stilul lui îl cunoaștem, la 2.11 m serviciul fiind o arma letală, fiind aproape imposibil pentru adversar să reacționeze. 35 asi a dat Reilly in cele doua partide aici deși nu a părut foarte sigur pe serviciu. McDonald este un sportiv bun, capabil însă în aceeași măsură de meciuri bune cât și de partide dezastruoase. Vad un meci suficient de lung încât Opelka să trimită și azi minim 17 asi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Hugo Gaston
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
1.38
Flavio Cobolli vs Zhizhen Zhang
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.40
Reilly Opelka vs Mackenzie McDonald
Pronostic:
Opelka 17 + asi
Cota
1.65
Cota finala: 3.19
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro