Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

BETANO

Mergem astăzi la Bastad, de unde am ales două pronosticuri interesante pe care sper să le bifăm. Vedeți mai jos recomandările mele de pariere. 

Rafael Nadal încearcă să își intre în ritm înaintea jocurilor Olimpice de la Paris și a preferat să se concentreze exclusiv pe zgură în aceasta ultimă perioadă a carierei. Despre Rafa am tot vorbit în trecut, unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, câștigător a 22 turnee de mare șlem și fără discuții cel mai bun jucător pe zgură care a existat vreodată. El s-a confruntat cu destule probleme fizice in ultimii ani, astfel că a ieșit din prim plan, însă rămâne un jucător legendar ce poate lupta încă oricând pentru trofee. Aici a trecut de Borg și Norrie fără să forțeze. De cealaltă parte, Mariano Navone este un jucător cu o ascensiune incredibilă în 2024, unul dintre cei mai constanti zguristi ai momentului. El a urcat aproape 100 de poziții în acest an în care a jucat 2 finale ATP și a câștigat un Challenger puternic în care l-a învins pe Musetti. Rafa este evident favorit și probabil va câștiga, însă nu îl vad pe argentinian victima sigura. Mi se pare un meci mai echilibrat decât o arată cotele.

cota2.ro

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 25 ani, clasat pe locul 33 ATP. El este un jucător bun, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a înregistrat și cele mai bune performanțe. Francisco provine dintr-o familie de sportivi, părinții săi având o academie de tenis în țara natală acolo unde se antrenează des pe zgură. La Bastad se simte bine, aici reușind în 2022 să câștige primul titlu ATP din carieră. În primele 2 tururi a trecut de Comesana și Marterer, pierzând doar 2 game-uri contra germanului. Adversarul său Pedro Martinez este de asemenea un zgurist, însă în ultimul an este destul de inconstant, având fluctuații mari în joc. Chiar și aici a pierdut un set 0-6 cu Blanchet, revenind apoi incredibil după ce a salvat o minge de meci. Cerundolo l-a bătut ușor in singurul meci direct și îl vad favorit și aici.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Mariano Navone
Pronostic:
Peste 18.5 game-uri
Cota
1.44
Francisco Cerundolo vs Pedro Martinez
Pronostic:
Cerundolo-2.5 game-uri
Cota
1.47
Cota finala: 2.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro