Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Matteo Berrettini

BETANO

Mergem la Gstaad acolo unde avem un meci ce se anunță extrem de disputat între Stefanos Tsitsipas și Matteo Berrettini. În cele ce urmează aveți detalii despre cei doi jucători, dar și pronosticul propus.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 25 ani, clasat pe locul 12 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 11 turnee ATP câștigate. Ultimul an a fost cel mai agitat din viața lui sportiva, dar si personală, mediatizarea excesivă a relației cu Paola Badosa având un impact profund negativ asupra evoluțiilor sale din teren. Ieșit după 5 ani din top 10, Stefanos reușește sa mai impresioneze doar pe zgură, acolo unde reverul său cu o mână face încă diferența. Anul acesta are titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona și victorii pe zgură cu Ruud, De Minaur, Zverev sau chiar Sinner. Aici i-a invins in minimum de seturi pe Medjedovic și Fognini.

cota2.ro

Matteo Berrettini este un jucător italian de 28 ani, momentan pe locul 82 ATP. Aceasta poziție nu are relevanță și este doar o consecință a faptului că italianul a jucat puțin în ultimii 2 ani, confruntându-se cu mari probleme de ordin medical. Matteo este un superstar al circuitului masculin, fost locul 6 mondial, finalist la Wimbledon si un sportiv care intr-o formă bună fizică poate învinge pe suprafete rapide pe absolut oricine. De la revenirea sa în luna martie are finală la Phoenix Challenger, titlu pe zgura de la Marrakech sau finală pe iarbă la Stuttgart, având evolutii solide. Serviciul este principala sa armă, fiind extrem de greu de break-uit. Aici a trecut de Cachin, Galan și Auger Alliasime.

Acesta mi se pare cel mai tare meci al zilei, între doi sportivi de top cu un bagaj tehnic de invidiat. Suprafața de la Gstaad îl avantajează pe Tsitsipas, grecul fiind un zgurist la origine, mai bun de pe baseline și în schimburile lungi. De cealaltă parte, Berrettini vine cu serviciul și cu loviturile sale extrem de puternice, care nu vor avea însă același efect devastator pe zgură. În meciurile jucate aici, Matteo și-a pierdut serviciul o singura data, astfel că cel mai probabil vom avea un meci lung. Dacă ne uitam la meciurile directe, vedem că Tsitsipas conduce clar cu 7-1, singura victorie a italianului fiind intr-un turneu demonstrativ.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Victorie Tsitsipas & peste 19.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro