Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

Casa Pariurilor

Universitatea Craiova și UTA se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda secundă a noului sezon din Superliga României. Universitatea Craiova a ratat startul de campionat, doar o remiză albă cu Hermannstadt. A fost un meci bizar, în care vedeta Alexandru Mitriță a început pe banca de rezerve. Odată cu intrarea lui, jocul s-a schimbat total. Oltenii au dominat într-o manieră autoritară, 8-0 raportul șuturilor pe poartă în repriza secundă. Pare că tensiunile dintre Mitriță și antrenorul Gâlcă s-au rezolvat între timp. Pentru Universitatea va fi ultimul test înaintea debutului în preliminariile Confernece League, așa că va trebui să testeze o formulă standard. Joi se deplasează în Slovenia, pentru disputa cu Maribor. 

Lotul celor de la UTA a suferit schimbări masive în această vară, lucru obișnuit pentru echipele pregătite de Mircea Rednic. E clar că la capitolul omogenitate vor avea de suferit arădenii. În prima rundă au obținut o remiză contra Rapidului, scor 1-1. Au avut însă un avantaj important. Au jucat meciul acasă, cu un stadion aproape plin. 

cota2.ro

• Universitatea Craiova și UTA s-au înfruntat de 3 ori sezonul trecut. În campionat a fost o victorie a oltenilor, 3-0, și o remiză 2-2. În Cupă, Universitatea s-a impus cu 1-0

• din momentul revenirii în Liga 1, UTA a jucat de 4 ori pe terenul Universității Craiova. Nu a câștigat niciodată

• toate meciurile jucate de UTA în această vară au fost GG. Aici intră partida cu Rapid și cele 3 amicale: 1-3 cu Sarajevo, 1-2 cu Borac Banja Luka și 7-1 cu Voitsberg

• 22.33 milioane de euro valorează lotul actual al Universității Craiova. Cel al arădenilor este cotat la 8.18 milioane.

Cota pentru peste 0.5 goluri și șansă dublă - Universitatea Craiova sau egalitate (X2) - este @1.25 cu ajutorul funcției BetBuilder în Casa Pariurilor!

-------------------------------

Molde și KFUM Oslo se înfruntă astăzi, de la ora 21:15, în runda cu numărul 15 a primei ligi din Norvegia. Molde este un club important în istoria recentă a fotbalului norvegian. A cucerit 5 titluri de campioană între 2011 și 2022. Acum a ajuns în umbra celor de la Bodo/Glimt și pare să ducă o bătălie doar pentru locul 2. Formația pregătită de Erling Moe ocupă pentru moment poziția a 3-a. Are 28 de puncte, unul de recuperat față de Brann, dar și un meci mai puțin disputat. Molde a devenit o prezență constantă în cupele europene. Parcursul din acest sezon începe cu o dublă dificilă. Joi, în turul 2 preliminar al Europa League, primește vizita danezilor de la Silkeborg. 

KFUM Oslo este o nou-promovată care a depășit așteptările până în acest punct al sezonului. Fără să aibă vreo vedetă, cu un lot de fotbaliști muncitori, Johannes Moesgaard a dus echipa pe locul 8. Are 18 puncte, dar avansul față de zona retrogradării încă este fragil, doar 4 puncte. 

• Molde și KFUM Oslo s-au mai înfruntat o singură dată, în 2017, în Cupa Norvegiei. Molde se impunea cu 2-1

• 30 de goluri a marcat Molde în cele 15 etape disputate în acest sezon. Are al doilea cel mai bun atac din Norvegia, după liderul Bodo/Glimt

• Molde dă golgeterul campionatului. Kristian Eriksen a marcat 8 goluri. Gazdele de astăzi mai au un fotbalist pe podium, pe Eikrem, cu 7 reușite

• 5.53 șuturi pe spațiul porții/meci a expediat Molde în acest sezon. Nicio altă formație din Norvegia nu stă mai bine

• în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu, Molde a obținut 20 de cornere

• 4.8 cornere/meci a obținut Molde în acest sezon

• 26.50 milioane de euro valorează lotul celor de la Molde. KFUM Oslo este cotată la 7.13 milioane.

Cota pentru handicap -1.5 cornere Molde este @1.66. 

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Universitatea Craiova vs UTA
Pronostic:
1X & Peste 0.5 goluri
Cota
1.25
Molde vs KFUM Oslo
Pronostic:
Molde -1.5 handicap cornere
Cota
1.66
Cota finala: 2.07
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro