Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

Nu a fost o săptămână prea buna pe site, însă asa cum știți, in activitatea noastră sunt perioade și perioade, iar important este atunci când tragem linie să fim pe profit. Astăzi vă propun un combo format din meciurile jucătoarelor noastre în turneul de la Iași și mă aștept sa începem în forță.

Anca Todoni este cel mai bun produs din noua generație de jucătoare din România, iar mulți o văd în viitorul apropiat în topul circuitului feminin. Anca este înaltă, servește foarte bine, are o deplasare bună în teren și pare că are toate atuurile necesare pentru marea performanță. Ea a progresat enorm în ultimul an și se apropie pas cu pas de top 100, acolo unde eu personal o vad pana la finalul anului. Vine aici intr-o formă excelentă, are recent titlu la Bari și s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon la primul sau turneu pe iarbă. Zgura rămâne însă suprafața sa favorită, pe care se antrenează și dispută majoritatea partidelor, iar aici o vad favorită la fazele finale. Aliona Falei este o altă tânără talentată, însă ea este o jucătoare de hard. Pe zgură jocul său este modest, am văzut-o inclusiv in calificări la Roland Garros vs Bulgaru, iar aici mă aștept să nu emită pretenții.

cota2.ro

Jaqueline Cristian este nr.66 mondial și a 3-a favorită la Turneul de la Iași. Ea este deja o sportivă consacrată in circuit, care s-a confruntat însă cu multe probleme medicale, ce i-au stopat ascensiunea. Anul acesta este bun pentru ea, are finală la Cluj-Napoca unde a pierdut greu cu Ana Bogdan, sferturi la Charleston sau tur 3 la Madrid, iar aici mulți o văd alaturi de Andreeva principala favorita la trofeu. Jaqueline este o sportivă de moral care intr-o zi bună poate învinge pe absolut oricine. Anul acesta are victorii cu Navarro, Keys sau Krejcikova, însă rămâne memorabila evoluția ei de la Roma când a câștigat un set la 0 contra nr.2 mondial Coco Gauff. Nuria Brancaccio este o sportivă din Italia aflată in afara top 200. Ea evoluează in general la nivel inferior, ITF și Challenger, iar aici are statut de Lucky looser, după ce a pierdut în calificări. 

Diferența de valoare, motivație și faptul ca vor juca în fața propriilor suporteri sunt argumente decisive pentru victorii scurte ale jucătoarelor noastre.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aliona Falei vs Anca Todoni
Pronostic:
Todoni -2.5 game-uri
Cota
1.45
Nuria Brancaccio vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Cristian -2.5 game-uri
Cota
1.42
Cota finala: 2.06
Profit: 9.54
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro