Ponturi Pariuri Tenis Elena Gabriela Ruse vs Jaqueline Cristian

BETANO

Rămânem la Iași, acolo unde cel mai tare meci al zilei este fără discuții partida dintre jucătoarele noastre, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Gabriela Ruse este o sportivă de 26 ani din România clasată pe locul 147 WTA. Poziția aceasta este irelevantă și este doar o consecință a faptului că ea s-a confruntat cu multe probleme medicale in ultimii ani, valoarea ei fiind net superioară. Gabi este de mult în circuitul WTA și are chiar și un titlu în 2021 la Hamburg, an la finalul căruia s-a apropiat vertiginos de top 50. Deși este competitivă inclusiv pe hard, zgura este suprafața ei preferată, aici jucând in cea mai mare perioadă a anului. În ultima perioadă are evolutii bune, cu semifinale la Paris Challenger, sferturi la Rouen și victorii cu Zhu, Cornet sau Burel și este de așteptat să urce în clasament. În primul tur a trecut în 3 seturi de modesta Tikhonova, meci in care avavut destule momente de inconstanță.

cota2.ro

Jaqueline Cristian este cap de serie nr.3 la Turneul de la Iași, iar cu o evoluție solidă aici se poate apropia de Top 50. Ea este deja o sportivă consacrată in circuit, care asemenea adversarei ei s-a confruntat însă cu multe probleme medicale, ce i-au stopat ascensiunea. Anul acesta este bun pentru ea, are finală la Cluj-Napoca unde a pierdut greu cu Ana Bogdan, sferturi la Charleston sau tur 3 la Madrid, iar aici mulți o văd alaturi de Andreeva principala favorita la trofeu. Jaqueline este o sportivă de moral care intr-o zi bună poate învinge pe absolut oricine. Anul acesta are victorii cu Navarro, Keys sau Krejcikova, însă rămâne memorabila evoluția ei de la Roma când a câștigat un set la 0 contra nr.2 mondial Coco Gauff. În primul tur aici a trecut ușor de Nuria Brancaccio căreia nu i-a oferit absolut nicio șansă.

Sunt orgolii mari în acest meci și chiar dacă Jaqueline pare intr-o perioadă mai bună, eu văd un meci pe muchie de cuțit. Ambele sportive se încarcă cu energia publicului din România, având mai mereu evoluții bune în fata propriilor suporteri, dovadă fiind faptul că sunt finaliste la ultimele 2 ediții de la Transylvania Open. Cred că vom vedea destul de multe game-uri lungi, schimburi prelungite, astfel că pronosticul meu va merge către pariul special oferit de Betano cu privire la durată. Linia poate fi depășită inclusiv in 2 seturi cu prelungiri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Gabriela Ruse vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Durata meciului: peste 115.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro