Ponturi Pariuri Tenis David Goffin vs Max Purcell

UNIBET

Continuam forma bună si mergem astăzi la Atlanta, acolo unde voi risca puțin pe un pronostic din turul secund. Vedeți mai jos avancronica meciului David Goffin vs Max Purcell, alături de pronosticul aferent.

David Goffin este unul dintre jucătorii mei favoriți, un jucător extrem de elegant pe stilul lui Federer, care din cauza accidentărilor nu a putut niciodată să își atingă nivelul maxim. Chiar și așa, Goffin a cochetat mult timp cu top 10 mondial, câștigând de asemenea 6 turnee ATP și performand inclusiv la nivel de GS, fiind sfertfinalist la 3 dintre cele 4 turnee importante. Ajuns la 33 ani, el este acum la granița top 100 și este caracterizat de inconstanță, însă reușește încă partide solide. Recent a câștigat un titlu pe iarbă la Ilkley, iar în primul tur aici a trecut de Shapovalov în 3 seturi. 

cota2.ro

Max Purcell este un jucător australian de 26 ani momentan pe locul 66 ATP. El s-a lansat ca jucător de dublu și este in tenisul cu adevărat important in proba de simplu abia din 2023 trecut, atunci când a intrat pentru prima data in top 100 si a avut rezultate bune pe suprafețele rapide. El joaca in general in turnee de nivel Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale, având și 4 trofee de nivel inferior. Anul acesta a jucat slab, însă are o finală pe iarba de la Eastbourne. În primul tur a trecut de compatriotul O'Connell în 3 seturi. 

Am urmărit partidele disputate de ambii competitori în primul tur și pot spune fără echivoc că Goffin a evoluat mult mai bine. Belgianul i-a făcut 4 break-uri lui Shapovalov, un sportiv foarte bun la serviciu și si-a arătat experienta in setul 3 în care a pierdut doar un game. De cealaltă parte, Purcell a profitat de căderea fizica a lui O'Connell care a dominat clar prima parte a meciului și s-a impus ușor în setul 3 în care a evoluat practic singur. Îl vad pe Goffin favorit cert și cred ca are armele suficiente pentru a contracara jocul aproape in exclusivitate bazat pe serviciu vole prestat de australian. David are un joc mai variat, pune multe scurte și este genul de jucător care te obosește psihic prin anduranța lui. Voi merge pe victorie Goffin in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
David Goffin vs Max Purcell
Pronostic:
Victorie David Goffin 2-0
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro