Ponturi Pariuri Fotbal Corinthians vs Gremio

BETANO

CORINTHIANS - GREMIO

In aceasta noapte, de la ora 02:00, pe ”Neo Quimica Arena” din Sao Paulo, Corinthians primeste vizita celor de la Gremio, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Serie A. Partida va fi condusa de Alex Gomes Stefano, un arbitru in varsta de doar 36 de ani, promovat in acest sezon la meciurile de prima liga, dupa ce in perioada 2020-2023 a fost central la partide de U17, U20 si U23 din Campeonato Brasileiro, urmand ca apoi sa arbitreze in Campeonato Carioca, Série D, Série C si Série B.

CORINTHIANS: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Diaz Ramon ocupa in acest moment pozitia a 15-a in prima liga din Brazilia, cu doar 18 puncte acumulate dupa 18 meciuri.

cota2.ro

”Coringão” au un moral bun inaintea jocului cu Gremio, avand in vedere rezultatele pozitive din ultimele doua runde: 2-1 pe teren propriu vs Criciuma (locul 14) si 1-0 in deplasare vs Bahia (locul 7).

Corinthians s-a remarcat in acest sezon prin media excelenta de ocazii de gol inregistrata per meci (14.4). Mai mult decat atat, ”Todo Poderoso” stau mult mai bine la acest capitol pe arena proprie, acolo unde au inregistrat o medie de 16.75 ocazii de gol per meci, in acest sezon.

In acest sezon de Serie A, in meciurile disputate pe propriul teren, cei de la Corinthians cadreaza, in medie, 38% din suturile expediate spre poarta adversa.

Tehnicianul argentinian va miza in acest duel pe o formatie ultra-ofensiva, cu un trio de atac format din Angel Romero, Yuri Alberto si Wesley, jucatori care, in acest sezon, au impreuna o medie de aproximativ 7 ocazii de gol create per 90 de minute de joc. 

GREMIO: Stiri, statistici, analiza si informatii

Vice-campioana editiei precedente trece printr-o perioada extrem de dificila, avand in vedere ca dupa 16 meciuri disputate ocupa locul 18 in campionat (retrogradabil), cu doar 14 puncte acumulate.

Cu un succes in fata Vitoriei, formatie aflata si ea in zona ”rosie” a clasamentului” si trei infrangeri la zero, in ultimele 4 meciuri de campionat, Gremio porneste clar cu sansa a doua in duelul din aceasta etapa.

”Tricolor dos Pampas” au cel mai slab atac din Serie A, la egalitate cu cei de la Internacional, fiecare cu cate 12 goluri marcate.

Trupa lui Renato Gaucho s-a remarcat in acest sezon prin numarul mare de dribling-uri reusite per meci (11.3), prin numarul de tackling-uri (17.9 per meci), dar si prin numarul de ocazii de gol permise adversarilor, in special pe teren strain (14.58 per meci).

Antrenorul formatiei din Porto Alegre va miza in acest joc pe un 4-2-3-1 clasic, cu doi ”inchizatori” si cu trei mijlocasi ofensivi, rapizi si foarte tehnici, in spatele ”varfului” Cristian Pavon, jucator cu doar un singur gol marcat in aceasta editie de campionat.

Istoricul meciurilor directe dintre Corinthians si Gremio

Cu un istoric bogat in Serie A, Corinthians si Gremio au propus un meci pe cinste in sezonul trecut, pe arena aflata la aproximativ 90 de km de plajele Oceanului Atlantic, incheiat cu scorul de 4-4. Gremio a punctat de doua ori in primele 27 de minute, insa Corinthians a intrat in avantaj la pauza dupa golurile reusite de Fabio Santos, Lucas Verissimo si Yuri Alberto in minutele 45, 45+5 si 45+6. Partea a doua a fost la fel de spectaculoasa, cu Gremio preluand din nou conducerea dupa golurile lui Everton Galdino si Suarez. Scorul final a fost stabilit de Giuliano in minutul 68, dupa o faza superba creata de Wesley. Returul de la Porto Alegre a fost unul modest, cu multe intrari dure, cu 8 cartonase galbene si doua cartonase rosii, incheiat cu victoria ”Timão”, scor 1-0.

Echipe probabile: Corinthians - Gremio

Corinthians (4-3-3): Souza - Hugo, Caca, Torres, Fagner - Raniele, Bidon, Garro - Wesley, Alberto, Romeri

Gremio (4-2-3-1): Marchesin - Reinaldo, Kannemann, Geromel, Pedro - Villasanti, Dodi - Nunes, Edenilson, Soteldo - Pavon

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un joc dominat in mare parte de formatia gazda, care cred ca poate bifa cel putin 14-15 ocazii de gol in aceasta intalnire. Gremio este o formatie permisiva, iar in 4-2-3-1 se apara supra-aglomerat, permitand adversarilor sa caute deseori suturile de la distanta. Corinthians este un astfel de adversar, unul care finalizeaza orice oportunitate, o formatie care mizeaza foarte mult pe faze fixe si care contraataca foarte periculos.

Gremio s-a remarcat in acest sezon doar prin buna interpretare a fazelor fixe, cautand deseori atacuri pozitionale, cu o posesie extrem de lenta care nu a dat roade in prima jumatate a campionatului. Consider ca echipa gazda are mai multa calitate in ofensiva si un stil de joc mult mai direct, iar aceste lucruri le pot aduce un nou succes in aceasta etapa.

Pontul meu pentru meciul Corinthians - Gremio este ”Corinthians marcheaza & Corinthians 5+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Corinthians vs Gremio
Pronostic:
Corinthians marcheaza & Corinthians 5+ suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro