Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

BETANO

Astăzi debutează tenisul la Jocurile Olimpice, obiectivul principal și poate ultima data când putem să vedem la lucru jucători legendari precum Nadal, Murray sau Kerber. Începem azi cu un combo ce pare la îndemână.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 25 ani, clasat pe locul 12 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 11 turnee ATP câștigate. Ultimul an a fost cel mai agitat din viața lui sportiva, dar si personală, mediatizarea excesivă a relației cu Paola Badosa având un impact profund negativ asupra evoluțiilor sale din teren. Ieșit după 5 ani din top 10, Stefanos reușește sa mai impresioneze doar pe zgură, acolo unde reverul său cu o mână face încă diferența. Anul acesta are titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona și victorii pe zgură cu Ruud, De Minaur, Zverev sau chiar Sinner. Zizou Bergs este un belgian talentat care deși nu mai este tânăr nu a reușit încă sa facă pasul către tenisul cu adevărat. El evaluează în general la nivel inferior, fiind un excelent jucător de Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale. Zizou are un serviciu acceptabil, astfel că nu este atât de ușor de break-uit. Aici nu ii dau șanse prea mari, însă poate tine aproape.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 11 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 6 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev. De cealaltă parte, Alexander Bublik este în opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit. El face meci de meci deliciul publicului, cu execuțiile sale extrem de spectaculoase, dar și cu temperamentul sau excentric. Marea problemă este faptul că el urăște zgura, pe departe cea mai slabă suprafață a sa și cred că nu va sta prea mult la Paris. Taylor pare jucătorul mai serios, iar atunci când si-a reprezentat țara a fost la cel mai înalt nivel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Zizou Bergs vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Tsitsipas & peste 17.5 game-uri
Cota
1.60
Alexander Bublik vs Taylor Fritz
Pronostic:
Fritz-2.5 game-uri h.a
Cota
1.48
Cota finala: 2.37
Profit: 10.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro