Ponturi Pariuri Tenis Matteo Arnaldi vs Artur Fils

Fortuna

Nu prea am avut ieri tenis la Paris, ploaia amânând majoritatea partidelor, însă noi venim și azi cu un pronostic pentru meciul dintre Arnaldi și Fils. Vedeți mai jos avancronica meciului și opțiunea de pariere.

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 23 de ani, clasat pe locul 40 ATP. Pana în 2023 el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. In ultimii 2 ani a progresat însă enorm, are tur 4 la US Open si Roland Garros, tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, si Ruud, titlu la Challenger-ul de la Heilbronn, dar și alte victorii interesante cu Rublev, Ruusuvori, Norrie ori Popyrin. Arnaldi are potențial de creștere, este competitiv pe toate suprafețele și mă aștept la evoluții din ce in ce mai bune in viitorul apropiat. Zgura rămâne însă suprafața lui favorită, pe care a crescut și unde a avut cele mai bune partide. Aici vine intr-o formă destul de slaba cu 5 infrangeri consecutive.

cota2.ro

Arthur Fils este un sportiv de doar 20 ani din Franța, clasat pe locul 20 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. El vine după un 2023 senzațional, început pe locul 250 atp, în care reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si trei finale, la NextGen și la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Anul acesta nu a avut chiar ascensiunea așteptată, însă chiar și așa are trofeu la un Challenger puternic, Bordeaux, semifinale la Auckland, iar aici vine după cea mai mare victorie din carieră, titlul de la Hamburg, unde a trecut in finală de Zverev după un meci dramatic în care a salvat 21 șanse de break.

Forma de moment îl recomandă pe Fils ca favorit, însă inconstanța lui a fost văzută din plin in acest an, reper fiind înfrângerile rușinoase cu Fonseca sau Altmaier. Arnaldi nu este un jucător rău, din contră, are un serviciu de top, iar pe zgură si-a făcut deja un nume prin victoriile obținute. Ei s-au întâlnit de 4 ori în ultimul an, iar italianul a câștigat toate meciurile, ultima dată chiar anul acesta la Roland Garros. Valorile sunt apropiate și vad un nou meci echilibrat între cei doi oponenți, cu set decisiv sau seturi cu prelungiri. Merg pe over.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Matteo Arnaldi vs Artur Fils
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 8.64
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro