Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Rafael Nadal

BETANO

Am început perfect turneul olimpic, iar azi am analizat pentru voi un meci istoric, cel dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal. Aveți mai jos avancronica partidei din turul secund, precum și pronosticul propus.

Novak Djokovic este un jucător sârb de 37 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP. El este in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport, cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război, fiind deja un model social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un 2023 senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Anul acesta a jucat puțin, s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe, Goran Ivanisevic, insă chiar și așa are semifinale la Australian Open ,sferturi la Roland Garros, unde a fost nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări și finală la Wimbledon. În primul tur a trecut de Ebden.

cota2.ro

Rafael Nadal joacă astăzi probabil meciul final al unei cariere incredibile, mândria de a-si reprezenta tara la acest nivel pentru ultima dată fiind neprețuită . Despre Rafa am tot vorbit în trecut, unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, câștigător a 22 turnee de mare șlem și fără discuții cel mai bun jucător pe zgură care a existat vreodată. El s-a confruntat cu destule probleme fizice in ultimul timp, însă a revenit în ceea ce va fi cel mai probabil, ultimul său an în circuit. Rafa a decis să se concentreze exclusiv pe zgură și a evitat turneele pe iarbă și hard, tocmai pentru a fi la cel mai înalt nivel aici. Are optimi la Madrid și finală la Bastad, însă a suferit mult, în special pe serviciu. În primul tur a trecut greu de Fucsovics.

Este a 60-a reprezentație între cei doi titani, scorul fiind 30-29 pentru Nole. De această dată insă confruntarea pare mai dezechilibrata ca niciodată, Rafa fiind totuși departe de de perioada de glorie, în special pe plan fizic. Ibericul poate acuza însă și ghinionul teribil din acest ultim an, la Roland Garros fiind nevoit sa joace în primul tur cu Zverev, iar acum, destul de devreme cu Djokovic. Deși operat și ajuns la 37 ani, sarbul a continuat sa fie la cel mai înalt nivel, iar motivația sa atunci când își reprezintă tara o știm cu toții. L-am văzut extrem de fragil pe Nadal pe propriul serviciu la ultimele turnee și cred ca va avea probleme mari în a-si câștiga game-urile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Pronostic:
Victorie Djokovic & sub 20.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro