Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Fortuna

Am bifat toate propunerile de la această olimpiadă pe site și încercăm să menținem forma bună cu un combo din sferturile de finală ce nu ar trebui să ne pună probleme. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Apărută in lumina reflectoarelor în 2020, când a câștigat Roland Garros la doar 19 ani, Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. De atunci, ea a câștigat numai puțin de 19 turnee printre care Roland Garros de 3 ori, US Open si Turneul Campioanelor, devenind figura marcantă a tenisului feminin. Iga este bună pe absolut toate suprafețele, insa așa cum a declarat, preferă zgura, pentru că își poate etala jocul variat și poate construi punctele. Pe această suprafață are procentaje incredibile câștigând 137 din cele 154 meciuri disputate in intreaga carieră, un procentaj de 90%, comparabil în istoria tenisului doar cu cel al lui Rafa Nadal. Anul acesta a jucat 25 meciuri le zgură, a câștigat 24, iar în 14 din ultimele 15 meciuri nu a pierdut set. Collins este o jucătoare bună, însă destul de inconstantă și nu cred că îi poate pune probleme Igăi pe zgură.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este marele favorit la medalia de aur, un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind alături de Sinner, jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem pe toate suprafețele, la US Open pe hard, la Wimbledon, pe iarba, anul trecut și la Roland Garros anul acesta. Pe zgură a jucat în acest an 17 meciuri și a câștigat 15, iar aici vine după titlul de la Wimbledon astfel că moralul și motivația lui sunt la nivel maxim. De cealaltă parte, prezenta lui Safiulin aici mă surprinde, el nefiind un zgurist. Rusul a trecut de Tabilo și Etcheverry din postura de outsider, însă acum nivelul este altul.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Iga Swiatek vs Danielle Rose Collins
Pronostic:
Swiatek 2-0
Cota
1.34
Roman Safiulin vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Carlos Alcaraz peste 1.5 break-uri în primul set
Cota
1.46
Cota finala: 1.96
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro