Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Cehoaica Barbora Krejcikova (28 de ani, 10 WTA) și slovaca Anna Karolina Schmiedlova (29 de ani, 67 WTA) se înfruntă astăzi, nu mai devreme de ora 14:30, în sferturile competiției de tenis feminin de la Jocurile Olimpice. Barbora Krejcikova este o jucătoare care tace și face. Are deja o carieră fenomenală și vrea să producă încă o surpriză plăcută. Are în palmares două titluri de Grand Slam la simplu, Roland Garros 2021 și Wimbldon 2024. La dublu a câștigat toate competițiile majore, inclusiv aurul la precedenta ediție a Jocurilor Olimpice. Cehoaica nu epatează, e un star retras. Are un stil de joc îngrijit, cu puține greșeli și fără momente de nervozitate. Moralul este la cote maxime, venind la Paris chiar după triumful de la Wimbledon. 

Anna Karolina Schmiedlova e departe de strălucirea adversarei. N-a urcat niciodată în top 25 mondial și n-a depășit turul 4 în competițiile de Grand Slam. În 2024 a fost învinsă în primul tur atât la Australian Open, cât și la Roland Garros sau Wimbledon. Pe zgura pariziană, locul înfruntării de astăzi, a cedat fără drept de apel în fața Sarei Errani, jucătoare aflat la apus de carieră, scor 3-6, 2-6. 

cota2.ro

• 13-5 e bilanțul în carieră pentru cehoaicei Barbora Krejcikova pe zgura de la Roland Garros, locul disputării meciului de astăzi

• 10 victorii consecutive are Barbora Krejcikova în acest moment 

• 49% este procentajul victoriilor obținute de Anna Karolína Schmiedlova pe zgură în carieră

• câștigătoarea meciului va da în semifinale peste Marta Kostyuk sau Donna Vekic. E o șansă imensă pentru Krejcikova. Ar porni favorită indiferent de numele adversarei!

Cota pentru victoria cehoaicei Barbora Krejcikova este @1.27.

---------------------------------------------

Midtjylland (Danemarca) și UE Santa Coloma (Andorra) dispută astăzi, de la ora 20:15, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Midtjylland a cucerit al 4-lea titlu din istoria clubului și caută a 2-a prezență în grupele Ligii Campionilor. A mai ajuns acolo în sezonul 2020/2021. Echipa este pregătită din martie 2023 de Thomas Thomasberg. Conducerea i-a făcut toate mofturile în ultimele perioade de mercato, 11.50 milioane de euro investiție în transferuri. Cei mai valoroși fotbaliști sunt titularii din ofensivă, Franculino Dju și Dario Osario, ambii cotați la 7 milioane și ambii în vârstă de 20 de ani. Midtjylland a avut primul tur preliminar liber. 

UE Santa Coloma vine după cea mai importantă performanță a clubului, titlul cucerit sezonul trecut. Nivelul din Andorra e unul semi-amator, dovadă și rezultatele europene obținute până în acest moment. Oaspeții de astăzi pierduseră absolut toate partidele disputate în preliminariile competițiilor organizate sub egida UEFA. În turul precedent au reușit un miracol și au trecut de FC Ballkani, după executarea loviturilor de departajare. Abia atunci au pus capăt seriei negre.

• Midtjylland a spulberat-o pe UE Santa Coloma în partida tur, scor 3-0

• diferența e vizibilă și în statisticile jocului: 57% posesie Midtjylland, 19-11 ocazii de gol și 10-3 șuturi pe poartă

• UE Santa Coloma a pierdut 18 dintre cele 19 meciuri jucate în preliminariile cupelor europene

• UE Santa Coloma nu are niciun fotbalist cotat la peste 500.000 de euro.

Cota pentru NU înscriu ambele formații în Midtjylland - UE Santa Coloma este @1.65. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Krejcikova vs Schmiedlova
Pronostic:
1
Cota
1.27
Midtjylland vs Santa Coloma
Pronostic:
NU marchează ambele
Cota
1.65
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro