Ponturi Pariuri Fotbal Boca Juniors vs Banfield

Casa Pariurilor

BOCA JUNIORS - BANFIELD

In aceasta noapte, de la ora 02:30, pe ”Estadio Alberto J. Armando” (La Bombonera), din Buenos Aires, Boca Juniors primeste vizita celor de la Banfield, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Liga Profesional. Partida va fi condusa de Fernando Espinoza, un central in varsta de 40 de ani, cu cinci jocuri arbitrate in actualul sezon.

BOCA JUNIORS: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Los Bosteros” au un start de campionat destul de modest, acolo unde, dupa 7 runde, ocupa abia pozitia a 19-a, cu doar 9 puncte acumulate.

cota2.ro

Formatia lui Diego Martinez are insa un moral bun inaintea acestei runde, avand in vedere ca in urma cu 6 zile s-a calificat in optimile Copa Sudamericana, dupa 1-0 la general cu ecuadorienii de la Independiente del Valle.

”La Azul y Oro” s-au impus in aceasta compettitie de doua ori in ultimele 4 sezoane, insa vin dupa o editie precedenta extrem de modesta, incheiata abia pe locul 7.

Boca Juniors este o echipa greu de invins pe propria arena, acolo unde nu a cunoscut infrangerea in acest an, bifand numai putin de 11 victorii si 4 remize.

Tinand cont de faptul ca ultimul joc al celor de la Boca s-a jucat in urma cu doar doua zile, anticipez cel putin 3-4 modificari in formula de start aleasa de Martinez, cel mai probabil un clasic 4-4-2, cu Gimenez si Cavani in ofensiva.

BANFIELD: Stiri, statistici, analiza si informatii

”El Taladro” ocupa momentan locul 24 in Liga Profesional, cu doar 6 puncte acumulate in primele 7 meciuri disputate si un golaveraj destul de modest: 6 goluri marcate - 9 goluri primite.

Banfield este o echipa destul de modesta, iar clasarile din ultimii ani au fost extrem de slabe. Mai mult decat atat, in editia precedenta, pe langa locul 21 ocupat in urma disputarii a celor 27 de runde, acestia nu au reusit sa marcheze decat 21 de goluri, avand una dintre cele mai slabe ofensive din campionat.

”Alb-verzii” au esecuri pe linie in cele trei deplasari din actuala editie de campionat, singurul succes pe teren strain in ultimele doua saptamani venind in 16-imile Cupei Argentinei, 2-1 vs Independiente Rivadaria.

Formatia lui Gustavo Munua este cotata de site-urile de specialitate la aproximativ 20 de milioane de euro, ocupand locul 19 intr-un clasament al celor mai valoroase echipe din Liga Profesional.

Tehnicianul uruguayan este asteptat sa modifice destul de mult primul 11, mai ales ca in ultima runda a scos doar o remiza cu Talleres Cordoba, formatie care a evoluat in inferioritate numerica din minutul 22.

Istoricul meciurilor directe dintre Boca Juniors si Banfield

Surprinzator, Banfield a reusit sa bifeze doua victorii si o remiza in ultimele trei dueluri directe cu cei de la Boca Juniors, echipa net superioara din toate punctele de vedere. Pe ”La Bombonera”, Banfield s-a impus la scor de ”forfeit” in ultima confruntare directa, asta dupa ce a cedat la zero in precedentele 4 confruntari, in care a incasat numai putin de 11 goluri.

Echipe probabile: Boca Juniors - Banfield

Boca Juniors (4-4-2): Romero - Lollo, Medel, Rojo, Blanco - Zeballos, Belmonte, Fernandez, Ceballos - Cavani, Gimenez

Banfield (4-2-3-1): Sanguinetti - Iribarren, Maciel, Aranda, Insua - Soraire, Nunez - Rodriguez, Gonzalez, Galvan - Rivera

Concluzie & Pronostic

Gazdele sunt obligate sa isi adjudece toate punctele, asta deoarece momentan se afla la o distanta considerabila fata de prima pozitie. Diferenta dintre cele doua formatii este una destul de mare, iar pe ”La Bombonera”, Boca Juniors joaca un fotbal destul de bun si in multe momente isi domina adversarul.

In ultimele doua jocuri directe disputate pe teren propriu, ”Los Xeneizes” au obtinut cel putin trei lovituri de colt in fiecare dintre cele 4 reprize, lucru la care ma astept si in acest duel, tinand cont ca Banfiel o sa se instaleze in defensiva, in marea majoritate a timpului. Deasemenea, cred ca Boca va reusi sa puncteze, asa cum a facut-o in 12 din ultimele 13 meciuri de ”acasa”.

Pontul meu pentru meciul Boca Juniors - Banfield este ”Boca Juniors marcheaza & Boca Juniors are minim doua cornere in fiecare repriza”, la o cota de 2.20, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Boca Juniors vs Banfield
Pronostic:
Boca Juniors marcheaza & Boca Juniors are minim doua cornere in fiecare repriza
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro