Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Ne apropiem de fazele finale ale turneului olimpic, iar azi avem multe meciuri tari care vor duce sportivii spre medalii. Eu am ales un pronostic pentru ultimul meci al zilei de pe tabloul masculin, confruntarea dintre Stefanos Tsitsipas și Novak Djokovic.

Novak Djokovic este un jucător sârb de 37 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP. El este in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport, cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război, fiind deja un model social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un 2023 senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Anul acesta a jucat puțin, s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe, Goran Ivanisevic, insă chiar și așa are semifinale la Australian Open ,sferturi la Roland Garros, unde a fost nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări și finală la Wimbledon. A trecut pe rând de Ebden, Nadal si Koepfer.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 25 ani, clasat pe locul 12 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 11 turnee ATP câștigate. Ultimul an a fost cel mai agitat din viața lui sportiva, dar si personală, mediatizarea excesivă a relației cu Paola Badosa având un impact profund negativ asupra evoluțiilor sale din teren. Ieșit după 5 ani din top 10, Stefanos reușește sa mai impresioneze doar pe zgură, acolo unde reverul său cu o mână face încă diferența. Anul acesta are titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona și victorii pe zgură cu Ruud, De Minaur, Zverev sau chiar Sinner. Totuși are si foarte multe momente de blackout în care greșește enorm. Aici a trecut de Bergs, Evans și Baez.

Turneul olimpic este cel mai mare obiectiv al lui Nole pe acest final de carieră, singurul trofeu important care ii lipsește din palmares. El este extrem de patriot și cred că va da totul pe teren pentru a aduce o medalie tarii sale. Stefanos Tsitsipas a fost considerat de mulți drept urmașul lui Nadal pe zgură, însă cariera sa cunoaște o traiectorie descendentă in ultimii ani, fiind preocupat mai mult de alte activități extrasportive. Cei doi au oferit partide memorabile pe acest teren, finala de la RG când sârbul a revenit de la 0-2 fiind un moment dramatic al ultimilor ani. Văd un meci echilibrat, cu sârbul câștigător.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Djokovic & peste 19.5 game-uri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 9.18
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro