Ponturi Pariuri Tenis Qinwen Zheng vs Donna Vekic

BETANO

Astăzi avem finala olimpică a turneului feminin de tenis, iar finala este o mare surpriza, între Qinwen Zheng reprezentand China și Donna Vekic din Croatia. Aveți in cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Qinwen Zheng este o jucătoare de 22 ani din China, momentan pe locul 7 WTA. Indiferent de rezultatul acestei finale, ea rămâne una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, iar la cum se prezintă are șanse bune să stea mult acolo. După ce în 2023 a câștigat primele doua titluri WTA la Palermo și Zhengzhou, în 2024 a explodat efectiv și are de departe cel mai bun an din cariera, după finala de la Australian Open, reușind o nouă mare performanță. Zheng este o sportiva înaltă, care la 1.78 m își concentrează jocul pe serviciu. Trimite mulți ași și câștigă multe puncte ușoare, însă uneori în momente de presiune cedează și trimite și multe duble. Aici vine după o perioadă foarte bună în care si-a păstrat titlul de la Palermo, iar aici a trecut pe rând de Errani, Rus, Navarro, Kerber și de liderul mondial Swiatek.

cota2.ro

Donna Vekic este o jucătoare de 28 ani din Croația, momentan pe locul 21 WTA. Ea este un mare talent, care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri WTA, primul la doar 17 ani în 2014 , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, multi așteptându-se ca ea să devină o figură dominantă în circuit. Nu a fost însă asa, astfel că Vekic a rămas datoare la capitolul performanțe, deși este genul de sportivă de la care te poți aștepta oricând la o surpriză. Sportivă masiva, pune mare preț pe serviciu, având mai mereu mulți ași și procentaje ridicate atunci când ii întra primul minge. Vine de asemenea intr-o perioadă foarte bună, cu semifinale la Wimbledon, iar aici a trecut pe rând de Bronzetti, Andreescu, Gauff, Kostyuk și Schmiedlova.

Se întâlnesc doua sportive aflate în formă foarte bună, însă in acest moment Zheng mi se pare la alt nivel. Jucătoarea din China vine după 10 victorii consecutive pe zgură, iar ceea ce a reușit în meciul cu Swiatek din semifinale, nici măcar cei mai optimiști fani asiatici nu anticipau. Stăpâna pe ea în momentele cheie, cu un prim serviciu aproape imposibil de returnat indiferent de suprafață, Qinwen pare in acest moment jucătoarea de bătut. De cealaltă parte, Vekic continua perioada bună, insa pare uneori imobila și foarte greoaie fizic. Ea a fost efectiv epuizată în meciul cu Kostyuk când a salvat și minge de meci, iar acum nu o vad cu armele necesare sa tina ritmul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Qinwen Zheng vs Donna Vekic
Pronostic:
Victorie Zheng și peste 17.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro