Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz

BETFAIR EXCHANGE

Așteptările au fost confirmate și la Jocurile Olimpice, iar pentru medalia de aur se vor lupta cei mai buni jucători din lume la acest moment, Novak Djokovic reprezentand Serbia, respectiv Carlos Alcaraz din Spania. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Visul s-a împlinit pentru Novak Djokovic, acesta jucând pentru ultima oara in carieră cu titlul olimpic pe masă, singurul trofeu din carieră care ii lipsește. El este un jucător sârb de 37 ani, aflat momentan pe locul 2 ATP, in opinia multora cel mai bun jucător din istoria acestui sport. Nole are peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului fiind deja un model sportiv si social pentru unele comunitati. Pe plan sportiv, vine după un 2023 senzațional în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Australian Open, Roland Garros si US Open, ajungand la numărul 24, a câștigat Turneul Campionilor, dar și pe cele cele de la Adelaide, Cincinatti și Paris. Anul acesta a jucat puțin, s-a despărțit de antrenorul cu care a obținut cele mai mari performanțe, Goran Ivanisevic, insă chiar și așa are semifinale la Australian Open ,sferturi la Roland Garros, unde a fost nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări și finală la Wimbledon, unde a jucat la scurt timp după operație. A trecut pe rând de Ebden, Nadal, Koepfer, Tsitsipas și Musetti.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este marele favorit la medalia de aur, un jucător de doar 21 ani din Spania, momentan pe locul 3 ATP. El este un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind alături de Sinner, jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are trofee de mare șlem pe toate suprafețele, la US Open pe hard, la Wimbledon, pe iarba, anul trecut și la Roland Garros anul acesta. Pe zgură a jucat în acest an 19 meciuri și a câștigat 17, iar aici vine după titlul de la Wimbledon astfel că moralul și motivația lui sunt la nivel maxim. A trecut în drumul spre finală de Habib, Griekspoor, Safiulin, Tommy Paul și Auger Alliasime.

Avem deja un clasic al tenisului masculin de care ne vom bucura încă câțiva ani, până când Nole se va hotărî să se retragă. Se întâlnesc jucătorii determinanți din vechea, respectiv noua generație și sunt convins că vom avea un meci pe cinste. Zgura de la Roland Garros pare să îi convină lui Carlitos, deși în singurul meci direct disputat aici, Djokovic s-a impus anul trecut. De atunci însă, ibericul a crescut, iar Nole a îmbătrânit și a trecut și printr-o operație. Voi merge cu încredere pe Alcaraz, asa cum am făcut-o și în finala de la Wimbledon.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Alcaraz 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro